Hírarchívum - 2020. november

Lebukott volna a Radeon RX 6700 (XT) is?

Pontosan egy héttel ezelőtt szivárogtak ki az első képek a GeForce RTX 3060 Ti-ról, és most nagyon úgy néz ki, hogy szintén idő előtt bukkant fel az említett GPU riválisa az AMD oldalán: a Radeon RX 6700-as széria.

Cyberpunk 2077 - AMD-vel várni kell a ray tracingre

Nemrég megtudtuk, hogy milyen gépre lesz szükségünk, hogyha a ray tracinget bekapcsolva szeretnék futtatni a Cyberpunk 2077-et PC-n, és most az is kiderült, hogy ez a funkció nem lesz elérhető az AMD videokártyáin a megjelenés napján.

DOOM Eternal - Switchre csak digitálisan érkezik

Nagy volt az ijedtség, amikor több online áruház kínálatából is eltűnt a játék Nintendo Switch-verziója, azonban pánikra semmi ok: a DOOM Eternal továbbra is tervben van a hibridkonzolra, csak kizárólag digitális formában fog megjelenni.

Dicsekvős traileren a Spider-Man: Miles Morales

Lassan már két hete annak, hogy elérhető a Sony konzoljain a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, ami úgy tűnik, hogy méltó utódja lett a 2018-as előzménynek - legalábbis erről tanúskodik a nemrég befutott videó.

Heroes of the Storm - Hogger is beköszön

Habár a Heroes of the Storm fejlesztőcsapatát már évekkel ezelőtt megcsonkították, mégis gyakrabban érkeznek hozzá új hősök, mint a Dota 2-höz. Ezúttal Elwynn Forest réme, Hogger lép a csatatérre.

Demóváltozatot kapott az F1 2020

Nem volt zökkenőmentes az idei Forma-1-es szezon, de szerencsére a Codemasters idén is elhozta a nappaliba a száguldó cirkuszt. Az új trialverziónak köszönhetően most díjmentesen volán mögé ülhetünk.

Hitman 3 - utólag érkezik a ray tracing

Az IO Interactive kiemelt figyelmet fordít a Hitman 3 PC-s változatára, amelynek főleg az új Intel-processzorok tulajdonosai örülhetnek majd. Némi üröm az örömben viszont, hogy sugárkövetést csak utólag kapunk.

Mobilra érkezik a következő Tomb Raider

Újabb Tomb Raider-játékot jelentett be a Square Enix, ezúttal azonban elkanyarodunk a főszériától, egészen a mobilplatformokig. A Tomb Raider: Reloaded látszólag a sorozat első részei előtt hajt fejet.

Így használja a DualSense kontrollert a Deathloop

A PlayStation 5 nyitócímei egytől egyig alaposan kihasználták a DualSense különleges adottságait, és ez nem lesz másképp a Deathlooppal sem. Lássuk, hogy mire számíthatunk!

Rövidfilmekkel erősít az Immortals: Fenyx Rising

Hamarosan piacra kerül a Ubisoft görög mitológiára építő akció-kalandjátéka, az Immortals: Fenyx Rising. A launchra most néhány animációs rövidfilmmel hangolódhatunk.