Hírarchívum - 2020. február

Kiszivárgott képeken a Baldur's Gate III

A Larian Studios ma este, magyar idő szerint 21 órakor mutatja meg az első gameplay látnivalókat a Baldur's Gate III-ból, az imént viszont kiszivárgott néhány screenshot a játékról, így már most megleshetjük közelebbről!

Mégsem Spielberg rendezi az Indiana Jones 5-öt

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem Steven Spielberg rendezi az Indiana Jones-sorozat ötödik felvonását. A hírek szerint a Ford v Ferrarit és a Logant is jegyző James Mangold pályázhat a helyére.

Március végén bétázik a Predator: Hunting Grounds

Az áprilisi premier előtt (szinte) mindenki futhat egy kört az új Predator-játékkal, amelyben négy játékos állhat össze, hogy szembeszálljon egy - szintén játékos által irányított - Predatorral.

Nagyvonalú a GOG a pénzünk visszatérítésénél

Változtatott a GOG a pénz-visszatérítési szabályzatán, a jövőben egyetlen feltételt vesz majd figyelembe az üzlet: a vásárlást követő 30 napon belül kell elindítanunk a visszaigénylési folyamatot.

Felsorakoznak a PlayStation Plus márciusi játékai

Habár egy szivárgás már lelőtte a poént, a Sony hivatalosan is bejelentette, hogy milyen játékokat ad a PlayStation Plus-tagoknak az előfizetésük mellé. Ezúttal is két PlayStation 4-címnek örülhetünk.

Teaseren a Platinum Games titokzatos játéka

A Platinum Games négy titkos projektjéből háromról még nem tudunk sokat, de a következőről végre látunk valamit. A videó keveset mutat ugyan, de néhány dolgot azért már így is lehet sejteni arról, milyen lesz a Project G.G.

Dominion címen forog a harmadik Jurassic World

Öt évvel ezelőtt a Jurassic Park dinoszauruszai visszatértek az életbe, hogy a parkot kinőve az egész világot meghódítsák. A Jurassic World-trilógia záródarabja teljesen új földtörténeti korszakot ígér, és már meg is kezdődtek a forgatási munkálatok.

Csak a Harvardon játszható legálisan a Devotion

A Devotion című pszichológiai horrorjátékot egyetlen hétig érhette el a világ – szinte meg sem jelent, máris levették a Steam virtuális polcairól. A játékot azóta sem adták ki újra. Ki hitte volna, hogy egyszer a Harvard Egyetemen lesz egyedül elérhető?

Temtem - mik a tervek 2020-ra?

A Crema fejlesztőcsapat Pokémon ihlette játéka, a Temtem, egyre inkább körvonalazódik. A csapat nemrég osztotta meg, hogy mit tervez elérni a korai hozzáférésben lévő játékban az elkövetkező egy év folyamán.

Fizetős DLC-ben kap nehéz játékmódot a Yakuza 7

Japánban január óta kapható a Yakuza-sorozat hetedik számozott része, amely új alapokra helyezte a szériát. A Sega fizetős DLC-vel kedveskedik azoknak a játékosoknak, akik nagyobb kihívást szeretnének a játéktól.