Hírarchívum - 2020. február

Fesztiválokon DJ-zünk a Harmonix új játékában

Újabb játékkal rukkolt elő a Harmonix, és bár a csapat ezúttal sem távolodott el a zene világától, ezúttal egy kicsit másféle ritmusjátékkal lepi meg a nagyérdeműt. Irány a fesztiválok világa!

Mozgásban a remasterelt The Wonderful 101

A The Wonderful 101 remasterének Kickstarter-kampánya felrobbantotta az internetet, az eredetileg kitűzött 50 ezer dolláros célt viharos sebességgel sikerült elérni, mostanra pedig több mint 1,8 millió dollárnál jár a gyűjtés.

Frissítve: Új rendezők a The Mandaloriannál?

Az első évadhoz hasonlóan a The Mandalorian második felvonásán is több rendező dolgozik majd egyszerre, a legfrissebb pletykák szerint ráadásul néhány új név is érkezik majd a sorozat fedélzetére.

Tölthető az Epic Games Store legújabb ajándéka

Befutott az Epic Games Store legutóbbi ajándéka, ezúttal az InnerSpace-t tölthetik le a kalandozni vágyó játékosok. Jövő héten sem maradunk ingyen játék nélkül, ráadásul ismét két címet kapunk majd az üzlettől!

Outriders - 12 perc a Pyromancerrel

A People Can Fly eddig sem takargatta a legújabb fejlesztését, a külföldi sajtónak hála azonban jobban is megismerhetjük az Outriders kasztjait. Ezúttal a fegyverforgató tűzmágussal időzhetünk el egy kicsit.

Insurgency: Sandstorm - nyár végén konzolokon is

A New World Interactive eddig sem titkolta, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra költöztetné a taktikai lövöldéjét, most azonban hivatalos megjelenési dátumot kapott a konzolos port. A bejelentés mellé egy új kedvcsinálót is kaptunk.

Lovecrafti DLC-vel bővül a Borderlands 3

Oltár elé vonul Sir Alistair Hammerlock és Wainwright Jakobs, az esküvőre pedig mindnyájan meg vagyunk hívva! A helyszín Xylourgos jégbe fagyott planétája, ahol a felszín alatt szörnyű, csápos rondaságok várják az óvatlanokat.

Betiltották Kínában a Plague Inc.-et

Úgy tűnik, hogy a kínai hatóságokat kissé személyesen érintette a népszerű vírusszimulátor sikere. Az Ndemic játékát illegális tartalomra hivatkozva eltávolították az online áruházakból.

Ingyen bezsebelhető a Black Desert Online

Néhány napig most teljesen ingyen lecsaphatunk az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb MMORPG-jére. Március 2-ig szabadon hozzáadhatjuk a Black Desert Online-t a Steam-könyvtárunkhoz, így végleg megtarthatjuk azt.

A Microsoft és az Epic is kihagyja a GDC-t

A koronavírus rohamos terjedése egyre nagyobb hullámokat kelt a videojátékiparban is. Számos résztvevő jelezte, hogy egészségügyi és biztonsági okokból kihagyja a Game Developers Conference-t, köztük a Microsoft és az Epic Games is.