Hírarchívum - 2020. február

Elsőként mozgásban a Baldur's Gate III

Tegnap éjjel végre élesben is láthattuk a nagy múltú szerepjáték-sorozat legújabb fejezetét! A hátborzongató mozis előzetes után több mint egy órán keresztül követhettük a Baldur's Gate III játékmenetét.

Kedvcsinálót kapott a The Dark Pictures: Little Hope

Újabb fejezettel folytatódik idén nyáron a The Dark Pictures antológiája. A Man of Medan után Little Hope címen érkezik a következő felvonás, melynek a legújabb teaserét már most megleshetjük.

Traileren a Nioh 2 utolsó demója

A Koei Tecmo és a Team Ninja még egy utolsó lehetőséget ad arra, hogy a megjelenés előtt kipróbáljuk a Nioh 2-t. A hétvégén futó demóhoz érkezett egy rövid kedvcsináló is.

Horizon: Zero Dawn - újabb jelek a PC-s portról

Ezúttal a francia Amazon árulkodott a Horizon: Zero Dawn eddig be nem jelentett PC-s változatáról. Már jó ideje pletykálják a PlayStation 4 egyik legnagyobb exkluzív címének multiplatformosodását.

Ingyenes hosszú hétvégét tart a The Division 2

Közeleg a Tom Clancy's The Division 2 következő nagy tartalmi frissítése, a Warlords of New York, a Ubisoft pedig mindent megtesz azért, hogy elcsábítson minket. A nagy leárazások mellett a hétvégén teljesen ingyen randalírozhatunk.

Diablo IV - kannibálokról és kontrollerekről

Fejlesztői blogsorozatot indított a Blizzard, így néhány havonta alaposabban is betekinthetünk majd a Diablo IV kulisszái mögé. Az első posztban szó esett a felhasználói felületről, az irányítás személyre szabhatóságáról és az ellenfelekről.

Így kezdődik az Ori and the Will of the Wisps

Jövő hónapban megérkezik az Ori and the Blind Forest folytatása, az Ori and the Will of the Wisps. Akit még mindig nem győztek meg az eddig látott videóanyagok, az most belenézhet a játék első 20 percébe.

A Destiny 2 is búcsút int a fizetős loot boxoknak

A Bungie bejelentette, hogy a Destiny 2 következő szezonjával búcsút int a fizetős loot boxoknak. Pénzt persze továbbra is költhetünk a játékon belül, de a loot box, mint mechanika, már csak ingyenes formában marad benne a programban.

Star Wars: The High Republic - új korszak kezdődik

A héten végre leleplezték a korábban csak Project Luminous néven emlegetett kezdeményezést, amely egy több könyvön és képregényen átívelő történet lesz a Star Wars világában.

Újabb nevekkel bővült a PAX East-hiányzók listája

Ma rajtol el a bostoni PAX East, a koronavírus miatt azonban több nagyobb kiállító is távol marad az eseménytől. A napokban a CD Projekt RED, a PUBG Corp. és a thatgamecompany jelentette be, hogy kihagyja az eseményt.