Hírarchívum - 2020. február

Távozik Bob Iger a Disney éléről

Bob Iger 2005 óta vezette a Walt Disney Companyt, és az ő vezényletével vált a cég azzá az óriássá, amit ma ismerünk, és ami ki sem látszik az értékesebbnél értékesebb címek mögül. Már az utódja is megvan.

Érkezik a Samurai Jack: Battle Through Time

Az Adult Swim Games és a Soleil Games csapata egy látványos trailer kíséretében bejelentette, hogy hack & slash játékot készítenek a Samurai Jack-animációs sorozatból, melynek megjelenése a nyárra várható.

Path of Exile - irány a Delirium!

Megérkezett a hivatalos trailer a Grinding Gear Games roppant népszerűségnek örvendő alkotásának legújabb kiegészítőjéhez, mely nem csak a nehézségben, hanem a fejlődési lehetőségekben is rálicitál az eddigiekre.

Destiny 2 - visszatér a Trials of Osiris

A Bungie fejlesztői hivatalosan is megerősítették, hogy a 3v3-as felállású, Trials of Osiris névre hallgató hardcore PvP-játékmód hamarosan újból elérhető lesz a Season of the Worthy keretein belül.

Code Vein - készülődik a fagyos DLC

A Bandai Namco hivatalosan is leleplezte a Code Vein második nagyobb kiegészítőjét, a Frozen Empressben fagyos ellenségekkel kell majd megküzdenünk az örök jég borította helyszíneken.

Resident Evil 3 remake - ismét lesz demó

Ahogy a második rész felújított verziójánál, úgy a Resident Evil 3 remake esetében is lesz egy megjelenés előtt kipróbálható demó. A bejelentés mellé néhány gameplay felvétel is érkezett.

Íme, a Games with Gold március kínálata

A Microsoft közzétette azon játékok listáját, melyet az Xbox Live Gold-előfizetők március során bezsákolhatnak. Ismét két Xbox One-os és két Xbox 360-as címet üdvözölhetünk a fedélzeten.

SnowRunner - fókuszban a környezet

Alaszka, Michigan, Taymyr. Mindegy, hogy hol vágunk bele hűséges benzinfalóinkkal a kalandba, az már biztos, hogy a fagyos természet sehol sem fog a segítségünkre sietni. A vadonban csak magunkra számíthatunk.

Ghost Recon: Breakpoint - késnek az újdonságok

A játékosok visszajelzésére építve a Ubisoft fejlesztői az alapoktól fogva fogják megújítani a shooter által kínált élményt, ám az elképzelések megvalósítása több időt vesz igénybe a tervezettnél, így pár hetet csúsznak az újdonságok.

Minecraft: Dungeons - procedurális, meg nem is

Újabb fejlesztői napló érkezett a Minecraft: Dungeons izometrikus RPG-ről, melyben a procedurálisan generált pályák előnyeiről és hátrányairól, illetve a fejlesztők által választott arany középútról esett szó.