Hírarchívum - 2020. augusztus

Megmozdul a Dragon's Dogma-anime

Egy hónap sincs már hátra, hogy felkerüljön a Netflixre a Capcom sikerjátékának, a Dragon's Dogmának az animeadaptációja, épp ideje volt hát, hogy végre előzetesen is lássuk, hogyan fest majd.

Animált kisfilmek vezetik fel a WoW: Shadowlandset

Ha kisfilmekről van szó, a Blizzard munkáira ritkán lehet panasz - még akkor is, amikor nem a klasszikus CG-animációkat készítik, hanem a kisebb, lore-központú videókat. A Shadowlands kiegészítő is megkapja a maga felvezetőit.

Yakuza: Like a Dragon - pontos dátumot kapott

Új előzetest és napra pontos megjelenési dátumot is kapott a Yakuza: Like a Dragon. A Sega játéka január óta kapható Japánban, nyugatra viszont csak novemberben ér el.

Launch traileren a Marvel's Avengers

Most, hogy alaposan kibétáztátok magatokat, lessétek meg a Marvel's Avengers launch trailerét! Sok újdonságot nem vonultat fel, de emlékeztet arra, hogy már tényleg a kanyarban a megjelenés.

Megérkezett az első teaser videó a Gollam-játékhoz

A Daedalic Entertainment kiadta az első teaser trailert a PC-re és next-gen konzolokra készülő The Lord of the Rings - Gollumhoz, amely egy lopakodós akciójáték lesz a derék Gollam főszereplésével.

Már játszható a Surgeon Simulator 2

Habár a Surgeon Simulator 2 csak csütörtökön jelenik meg hivatalosan, az előrendelők már most rávethetik magukat a műtőasztalokra. A Bossa Studios egy új trailerrel csinált kedvet a játékhoz.

Five Nights at Freddy’s - most a rajongókon a sor

A Five Nights at Freddy’s-játékokat jegyző Scott Cawthon bejelentette, hogy a saját pénzével is támogatni fog bizonyos rajongói projekteket, amelyeket aztán egy csomagban meg is vásárolhatunk majd.

A Gotham Knights nem az Arkham-univerzum része

Hiába állnak mögötte a Batman: Arkham Origins fejlesztői, és hiába simul jól a történet a korábbi epizódokhoz, a Gotham Knights nem az Arkham-univerzumban játszódik, és teljesen független az előző Batman-játékoktól.

A Microsoft az Epicet pártolja az Apple-lel szemben

A Microsoft kiállt az Epic Games mellett, és egy hivatalos dokumentumban biztosította a támogatásáról a csapatot az Apple ellen irányuló távoltartási kérelemmel kapcsolatban.

Marad a Battle.neten a Black Ops - Cold War

Ha valaki abban bízott, hogy az idei Call of Duty PC-s változatát a Steamen, esetleg az Epic Games Store-on keresztül is eléri majd, csalódni fog: a Blizzard hírlevele szerint az új rész is Battle.net-exkluzív marad.