Hírarchívum - 2020. augusztus

Phil Spencer: nem a több konzol eladása a célunk

A legutóbbi Animal Talking-epizód vendége volt az Xbox-franchise fejese, Phil Spencer, aki egyéb érdekességek mellett arról is mesélt az adásban, hogy nem a konzoleladási rekord megdöntése a vezérelvük.

Brit toplista: kiütéssel győzött a UFC 4

Megérkezett az aktuális heti játékeladási toplista az Egyesült Királyságban értékesített dobozos játékokat illetően, aminek az élére ezúttal egy frissen megjelent cím küzdötte fel magát.

Négyfős co-op módot kap a Ghost of Tsushima

A semmiből érkezett a bejelentés, hogy online kooperatív mód érkezik idén ősszel a Ghost of Tsushimához - méghozzá teljesen ingyen. A játékmód nem Jin Sakai történetébe lesz beleépítve, így helyet kapnak benne a természetfeletti erők is.

Játék készül az Állatfarm: Tündérmese kisregényből

Játékadaptációt kap George Orwell 1945-ben megjelent kisregénye, az Állatfarm: Tündérmese. Az Orwell's Animal Farm egy narratíva központú kalandjáték lesz, amiben minden állat egyenlő, de vannak azért egyenlőbbek.

GTA V - Google Stadiára is ellátogat?

Amennyiben hihetünk a nemrég Twitteren felbukkant posztnak, akkor a Grand Theft Auto V a következő generációs konzolok mellett a Google platformját is célba vette, és valamikor egyszerre érkezhet a PS5-ös és az Xbox Series X-es verzióval.

Jövő héten jön az NBA 2K21 demója

A 2K Sports egy gyors tweettel tudatta a rajongókkal, hogy jövő héten válik elérhetővé az NBA 2K21 demója. A hírek szerint csak a konzolos változatokkal tehetünk próbát, a PC-s vagy a stadiás kiadással nem.

Újra mozog a Skywind

Jó egy éve láthattuk utoljára mozgásban a Skywindet, aminek a keretei között a The Elder Scrolls III: Morrowindet ültetnék át rajongók a Skyrim motorjára. Most a Battle at Nchurdamz címet viselő questet nézhetjük meg közelebbről.

Elrajtolt az idei Summer Games Done Quick

Idén sem maradunk nyári Games Done Quick nélkül, igaz, ezúttal kizárólag online formában rendezik meg a speedrunokra kihegyezett eseményt. A reklámbevételeket és az adományokat most is jótékony célokra fordítják a szervezők.

Hárommilliárd ember játszik videojátékokkal

A DFC Intelligence jelentése szerint mára több mint hárommilliárd ember játszik videojátékokkal a világon. Ez úgy is döbbenetes szám, hogy nyilvánvalóan nem csak a hardcore gamerekkel számolt az elemzőcég.

Rainbow Six: Siege - bemutatkozik Sam Fisher

Az ígéreteknek megfelelően a hétvégén bemutatkozott a Rainbow Six: Siege legújabb operátora, aki nem más, mint Sam Fisher. A Splinter Cell-sorozat főhőse Zero néven erősíti majd a támadók oldalát.