Hírarchívum - 2020. szeptember

Hat év után végre megjelent a Squad

Az Offworld Industries hat éve fogott neki a Squad fejlesztésének, ebből pedig majd' öt évet a Steam Early Access programjában húzott le a játék. Most végre eljött az idő, hivatalosan is piacra dobták a taktikai lövöldét.

Máris elérhető a Kirby Fighters 2

Tegnap idő előtt került fel a Nintendo honlapjára a Kirby Fighters 2 adatlapja, ma azonban megkaptuk a hivatalos bejelentést is. A cuki oldalnézetes brawler még egy kiadós bemutatót is kapott, amely elárulta: már most lecsaphatunk a játékra.

Tovább csúsznak a Marvel-filmek

A koronavírus-járványnak köszönhetően a mozik továbbra is félgőzzel üzemelnek, így beigazolódtak a híresztelések. A Disney csak jövőre küldi moziba Black Widow saját filmjét és a többi MCU-projekt is újabb hónapokat tolódik.

Új stúdiót nyitott a Blizzard alapítója

Mike Morheime, a Blizzard Entertainment társalapítója és egykori elnöke felkarolt egy csapatnyi Blizzard-veteránt, és megnyitotta az új stúdióját. A Dreamhaven néven futó anyavállalat máris két fejlesztőcsapatot foglalkoztat.

Switchen is megjelenik a Ghostrunner

Már csak a Nintendo Switch hiányzott a Ghostrunner platformlistájáról ahhoz, hogy teljes legyen a jelengenerációs lefedettség. Szerencsére most, egy hónappal a megjelenés előtt kiderült, hogy a hibridkonzol is megkapja a saját portját.

Le is fújták a nemrég bejelentett Among Us 2-t

Kicsivel több mint egy hónappal ezelőtt jelentették be a készítők az Among Us folytatását, azonban látva az első rész rohamosan növekvő népszerűségét inkább úgy döntöttek, hogy annak a támogatására koncentrálnak egyelőre.

Pár napot késik a Baldur's Gate III korai verziója

Talán máskor meglepő lenne, de mivel 2020-at írunk ezért nem annyira az, hogy ismét csúszik a Larian Studios berkein belül készülő Baldur's Gate III Early Access-megjelenése. Szerencsére ezúttal csak egy pár napról van szó.

TGA 2020: Kiderült, hogy mikor lesz az idei műsor

Idén sem maradunk a játékipar egyik legkedveltebb eseménye, a The Game Awards nélkül, aminek már a pontos dátumát is megtudtuk Geoff Keighley Twitter-bejegyzésének köszönhetően.

Xbox Series X - úgy néz ki, sokakat megkavart a név

Sejthető volt, hogy ha a Microsoft túlzásba viszi a sok X-et a konzoljainak a nevében, akkor az előbb-utóbb megzavarja majd az embereket. Úgy tűnik, hogy most pontosan ez történt az Amazon vásárlóinál.

Videón a No Man's Sky 3.0-s verziója

Lassú, de biztos léptekkel hamarosan tényleg eléri azt a formáját a No Man's Sky, nmit ahogyan azt annak idején beharangozták a készítők. A nemrég élesedett 3.0-s javításról érkezett most egy hangulatos előzetes.