Hírarchívum - 2020. szeptember

Rocket League - jót tett neki a free-to-play modell

Megtörtént a PC-s Rocket League korábban már beharangozott digitális költözködése, amitől először bár bedőltek a szerverek, úgy látszik, ez sem vette el a játékosok kedvét az autós focitól.

Left 4 Dead 2 - ingyenes hétvégét hozott az új DLC

Megjelent a Left 4 Dead 2 legújabb frissítése, a The Last Stand, amit teljes egészében a közösség rakott össze a játékhoz. Az új tartalmak érkezését ingyenes hétvégével és hatalmas leárazással tették meg kellemesebbé a Steamen.

Launch trailert kapott a Serious Sam 4

Tegnap délután visszatért a Serious Sam-széria a negyedik részével, ami a számozás ellenére ismét egy előzménytörténet lett a franchise idővonalát tekintve. Samu legújabb bevetését a Croteam most egy launch trailerrel ünnepelte meg.

Frissítve: Az új DOOM is bekerül a Game Passbe

A Microsoft legutóbbi beruházása után várható volt, hogy hamarosan felbukkannak a Bethesda újabb játékai is az Xbox Game Pass kínálatában, és egy nemrég szárnyra kapott pletyka szerint a DOOM Eternal lehet az első jelentkező.

Bemutatkozott az Amazon felhős játékszolgáltatása

Lényegében nyílt titok volt, hogy az Amazon is belevágott egy saját felhőalapú játékszolgáltatás kifejlesztésébe, a Lunáról pedig az imént rántották le a leplet. Lássuk, hogy mit ígér a cég a Stadiával és az xClouddal szemben!

Frissítve: Multiplayer a Crash Bandicoot 4-ben

Noha már a nyakunkon a Crash Bandicoot 4: It's About Time megjelenése, úgy tűnik, hogy a fejlesztők még mindig tartogatnak egy-két meglepetést a hátralévő napokra. Most a multiplayer módok buktak le idő előtt.

Áprilisban érkezik a Nier Replicant felújított kiadása

A Square Enix a Tokyo Game Show apropóján jelentette be egyebek mellett, hogy jövő áprilisban kerül boltokba a Nier Replicant felújított változata. Szerencsére nem váratnak bennünket sokáig a japán premiert követően.

Mortal Kombat 11 - vissza az 1995-ös mozifilmhez?

Adatbányászok szerint jó esély van rá, hogy a Mortal Kombat 11 egyik készülőfélben lévő DLC-je az 1995-ös filmváltozat előtt tiszteleg majd. Ki ne venné jó néven, ha a játék karakterei a mozis színészek hangján szólalnának meg, nem igaz?

HWSW: Koalícióra léptek az Apple-adó ellen

Iparági koalíciót szerveznek az Apple App Store-jának bizonyos feltételeit kifogásoló fejlesztők, stúdiók. Az App Fairness koalíció alapítói közt ott van egyebek mellett az Epic Games, a Spotify és a Deezer is - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Sztorielőzetesen a The Medium

A Tokyo Game Show apropóján jelentkezett egy új kedvcsinálóval a The Medium, a Bloober Team legújabb horrorjátéka. A trailer több kulcsfontosságú karaktert is felvonultat, így a Troy Baker alakította főgonoszt is láthatjuk.