Hírarchívum - 2020. szeptember

Itt tart most a Skyblivion

Fejlesztői naplók közzétételébe kezdett a Skyblivion mögött álló moddercsapat. A The Elder Scrolls IV-et a Skyrim motorjával újraalkotó projekt jelenlegi állapotát vehetjük szemügyre az első ilyen videóban.

Deep Rock Galactic - jön az első nagyobb frissítés

Az űrtörpék bányásztevékenysége hamarosan tovább bonyolódik, amint októberben befut az első jelentősebb frissítés: a fegyverbalancing és a kozmetikai elemek mellett két új bevetéstípust is kapunk.

Spelunky 2 - online multi nélkül startol PC-n

A roguelike, barlangfelfedezős Spelunky folytatásának egyik legnagyobb újítása az online co-op. Ez a mód azonban nem működik tökéletesen PlayStation 4-en, így ahelyett, hogy a javításokra várnának, nélküle adják ki a PC-s változatot.

Gameplayen a Transformers: Battlegrounds

Az alakváltó robotok végeláthatatlan harcának legújabb állomása egy XCOM-szerű körökre osztott stratégiai játék lesz. Az emberi városoktól egészen Cybertronig vívjuk majd a harcunkat a gonosz Decepticonokkal.

Microsoft Flight Simulator - fókuszban Japán

Néhány napon belül befut a Microsoft Flight Simulator első World Update-je, amely Japánra és környékére koncentrál. Digitális eszközökkel javítják tovább a szigetország realisztikusságát, valamint új reptereket és kihívásokat is kapunk.

Hyrule Warriors: Age of Calamity - harcra, bajnokok!

A Hyrule Warriors: Age of Calamity azoknak a szörnyű eseményeknek a krónikája, amelyek térdre kényszerítették Hyrule királyságát. Egy új előzetesben összehívják a legendás Bajnokokat, bemutatkozik Impa, és még egy kis gameplayt is kaptunk.

Idén sem maradunk új Football Manager nélkül

A Sega és a Sports Interactive csapatmenedzselős játékának legújabb felvonása még idén a polcokra kerül, ráadásul egy évtized után az Xboxra is visszatalál a széria - igaz, arra a verzióra még várnunk kell egy keveset.

Demót kapott a magyar fejlesztésű Chicken Police

A két egykor legendás zsarut, Sonny Featherlandet és Marty MacChickent újra összehozza az élet egy különös ügy miatt. Egy demó erejéig mi is belekóstolhatunk a The Wild Gentlemen noir állatvilágának működésébe.

Októberben jelenik meg az I Am Dead

Az I Am Deadben egy halott kurátor szellemképességeit használva kell megfejtenünk egy rejtélyes és különös sziget minden titkát, miközben azt is megakadályozzuk, hogy az egy vulkán pusztításának martalékává váljon.

Samurai Shodown - a next-gen Xbox sem marad ki

Mire a Samurai Shodown bevette az összes jelengenerációs platformot, elérkezett a next-gen gépek megjelenésének ideje. Annyi már biztos, hogy a Microsoft új masináján is gyűrhetjük majd a szamurájbunyót.