Hírarchívum - 2021. március

Brit toplista: jól rajtolt a Hades dobozos kiadása

Habár a Hades digitális változata tavaly ősz óta elérhető PC-n és a Nintendo konzolján, a Switchre frissen kiadott dobozos verzió alig két nap alatt felkerült a brit toplista tízes élvonalába. A trónt eközben az Animal Crossing foglalta el.

Megvan a filmes Resident Evil-reboot címe

Welcome to Raccoon City. Ezzel az alcímmel kell majd keresnünk a Constantin Film berkeiben készülő élőszereplős Resident Evil-filmet, amely az első két videojáték eseményeit dolgozza fel.

Így tér el a The Last of Us-sorozat a játéktól

Az HBO gondozásában készülő The Last of Us-tévésorozat ugyan az eredeti videojáték eseményeit dolgozza fel, mégis számos meglepő eltérésre számíthatunk majd - árulta el Neil Druckmann.

Áprilisban bétázik a Resident Evil Re:Verse

A Resident Evil-franchise legnagyobb hőseit és gonosztevőit felsorakoztató online játék újabb tesztidőszakra készül, ezúttal viszont bárki részt vehet majd a mészárlásban. A Capcom elárulta, hogy mikor kerül sor erre.

Így fest a PS5-ön a Final Fantasy VII Remake

Néhány hete a Square Enix lerántotta a leplet a Final Fantasy VII Remake Intergrade-ről, ami a játék next-gen változatát jelöli. Most egy összehasonlító videón vehetjük szemügyre, mennyit változik a grafika.

Star Dynasties - Trónok harca a csillagok között

A Pawley Games grand strategyjében egy széthúzó galaxisban kell megvetnünk a lábunkat és a legnagyobb uralkodódinasztiává válnunk. Háborúk, intrikák és a birodalomigazgatás felelőssége vár minket a Star Dynastiesben.

Lovecrafti kalandjáték a Chronicle of Innsmouth

A kilencvenes évek Lucasarts-játékaiból merítve készítette kalandjátékát a Psychodev. A Chronicle of Innsmouth: Mountains of Madness lovecrafti klasszikusokat idéz, és az univerzum híres szereplőit is irányíthatjuk.

Nyáron jön a Where the Heart Leads

A Where the Heart Leads egy szürreális kalandnak ígérkezik, amelyben egyszerre járjuk be egy férfi múltját, jelenét és jövőjét, és döntések rengetegén keresztül fedezhetjük fel, hányféleképpen alakulhatott volna az élete.

Újabb előzetesen tombol Kong és Godzilla

Hamarosan végre egymásnak esik a Legendary szörnyuniverzumának két gigásza, amire egy újabb előzetessel hangolhatunk. Egy villanás erejéig még az eddig sem túl jól titkolt meglepetésszereplőt is megpillanthatjuk.

Civilization VI - jön a szezonbérlet utolsó DLC-je

A Sid Meier's Civilization VI szezonbérlete közel egy éven át látott el minket tartalommal, ám a márciusi frissítéssel a végéhez ér. A legutolsó DLC-ben Portugáliával válhatunk kereskedő-nagyhatalommá.