Hírarchívum - 2021. március

Kiadót talált a Ready or Not

Újabb hosszabb hallgatás után ismét előkerült a Void Interactive belsőnézetes taktikai lövöldéje, ezúttal egy jó hírrel. A Ready or Not kiadóra talált a Team17-nél, ami remélhetőleg a megjelenést is meggyorsítja.

Insurmountable - a hegymászós roguelike

Halálos veszedelmek várnak minket a világ legmagasabb hegycsúcsain. A hideg, a szél, a változékony időjárás vagy a saját elfogyó készleteink is a halálunkat okozhatják, és a legkisebb hiba is vereséget ér ebben a roguelike-játékban.

Dark Deception - előzetesen a Silent Hill DLC

Míg a Silent Hill-franchise tényleges folytatására várunk, az ikonikus horrorjáték vendégszereplésekkel múlatja az idejét. Ezúttal a Dark Deception: Monsters & Mortalsban bukkan fel az ismerős, ködbe burkolt város.

Friss képeken az Atomic Heart

A „szovjet BioShock” ragadványnevet magáról tán soha le nem vakaró Atomic Heart egy újabb adagnyi látványos screenshotot kapott. Emellett a fejlesztők egy, a hihetetlenül részletes fotómódról szóló videóval is megörvendeztettek minket.

Dwayne Johnson alakítja a Fortnite új karakterét?

A találgatások szerint Dwayne "The Rock" Johnson alakítja a Fortnite új karakterét, The Foundationt. Habár az Epic Games még nem erősítette ezt meg, több jel is arra utal, hogy jó nyomon járnak a rajongók.

Újabb három Trónok harca-mellékág készül

Lapértesülések szerint az HBO újabb három Trónok harca-mellékág elkészítésébe vágott bele; a korábbi tapasztalatok alapján persze jó kérdés, hogy melyik valósulhat meg ténylegesen is.

Június végén érkezik a Scarlet Nexus

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Scarlet Nexus, a Bandai Namco egyúttal pedig bejelentette, hogy egy animét is kiadnak majd a játék mellé valamikor a nyáron. Ez utóbbi a Sunrise munkája.

GC 2021: Hibrid esemény lehet az idei Gamescom

Noha még bármi megtörténhet addig, a jelenlegi elképzelések szerint hibrid eseményként térne vissza idén a Gamescom, amely egyszerre készül digitális és helyszíni programokkal.

Ilyen gép kell majd a Resident Evil: Village-hez

Másfél hónap van még hátra a Resident Evil: Village megjelenéséig, a Capcom pedig időszerűnek látta megosztani a játék PC-s rendszerkövetelményeit. Lássuk, hogy milyen vas kell ahhoz, hogy találkozhassunk Lady Dimitrescuval!

Tekken 7 - így bunyózik a lengyel miniszterelnök

Lidia Sobieska, Lengyelország miniszterelnöke úgy hajtogatja össze Heihachit és Jin Kazamát, mintha nem lenne holnap. A legújabb DLC-vel érkező karakter egy látványos gameplay-bemutatóval készül a nagy fellépésre.