Hírarchívum - 2021. március

HWSW: A Microsoft felvásárolná a Discordot

Iparági források szerint a Discord előrehaladott tárgyalásokat folytat egy lehetséges felvásárlásról a Microsofttal, úgy tudni, több mint 10 milliárd dollárra rúghat az üzlet értéke - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Aranyos platformjáték lesz az Ayo the Clown

Ayo, a bohóc elvesztette legjobb barátját, Bo nevű kutyusát. Színes és kihívásokkal teli világoknak vág hát neki, hogy bohócos arzenáljával leküzdje az akadályokat és újra találkozzon Bóval.

Előzetesen az Ion Fury kiegészítője

„Shelly sztorija a lehető legjobban folytatódik: robbanásokkal és nagy sebességű üldözésekkel" - mondják a készítők. Az Aftershock ismét a Build Engine-t használva bővíti tovább a kilencvenes évek klasszikusaira hajazó Ion Furyt.

A Verdun készítői Isonzóval bővítik a háborút

Verdun és Tannenberg után az olasz frontot vesszük célba az M2H következő I. világháborús lövöldéjében. Olaszország és az Osztrák-Magyar Monarchia zászlója alatt vonulhatunk hadba az Isonzó völgyének megszerzéséért.

A hét főbűnre épülnek a Hitman 3 kiegészítői

Ha evilági ellenfele nem akad a 47-es ügynöknek, akkor nagyobb kihívásra van szüksége, már-már szinte bibliaira. A Hitman 3 elkövetkező kiegészítőinek mind a hét darabjában egy-egy főbűn adja majd a központi rendezőelvet.

A Gollum is jelen lesz a Future Games Show-n

A Daedalic Entertainment Gollam-központú alkotásáról, a The Lord of the Rings: Gollumról eddig érdemben nem sokat láttunk. Ez csütörtökön megváltozik, amikor a Future Games Show-n debütál a játék első gameplay bemutatója.

Áprilisban jön a remasterelt Shadow Man

A System Shockok remasterjein is dolgozó Nightdive tavaly jelentette be, hogy az Acclaim Studios klasszikusát is kezelésbe veszi. A Shadow Man felújított változatának PC-s megjelenéséig már egy hónapot sem kell várnunk.

Magic: Legends - elindult a nyílt béta

Két elképesztően látványos előzetes kíséretében indult el a Magic: Legends nyílt bétaverziója. A Magic: The Gathering multiverzumában játszódó aRPG több száz egyedi varázslattal tesz minket valódi síkjáróvá.

Új stúdiót nyitott az Amazon Games

Tovább terjeszkedik az Amazon Games: a vállalat ezúttal Kanadában nyitott új fejlesztőstúdiót. Az Amazon Games Montréal a Rainbow Six: Siege veterán fejlesztőiből állt össze, akik máris hozzáláttak egy új projekthez.

Rainbow Six: Siege - Jill Valentine is beköszön

Alacsonyan szállnak mostanában a Resident Evillel kapcsolatos hírek, hiszen a széria most ünnepli a 25. születésnapját. Ezúttal a Rainbow Six: Siege crossover eseményében találkozhatunk egy régi ismerőssel.