Hírarchívum - 2021. március

Evil Genius 2 - te miféle gonosztevő leszel?

Újabb kedvcsinálóval jelentkezett az Evil Genius 2: World Domination. A reflektorfény ezúttal a négy játszható gonosztevőre vetül, akik egészen más megközelítésből igyekeznek világuralomra törni.

Ingyen kipróbálható lesz a Watch Dogs: Legion

Nem is kellett rá várnunk olyan sokat, hamarosan ingyenes hosszúhétvégét tart a Watch Dogs: Legion. Az időzítés remek, hiszen a nyílt világú hackerjáték éppen most kapta meg a többjátékos módját.

Hunt: Showdown - a varjak lakomája

Holnap rajtol el a Hunt: Showdown legújabb eseménye, az As the Crow Flies, ami jó pár tematikus skint, felszerelést és nem utolsósorban egy vadonatúj levadászandó főellenfelet is magával hoz a louisianai mocsárvidékre.

Távozik a CD Projekt RED egyik vezetődizájnere

Andrzej Zawadzki a Twitteren jelentette be, hogy közel nyolc év után elhagyja a CD Projekt RED csapatát. Az úriember elmondása szerint új kalandokat keres, de hogy pontosan hol, azt egyelőre még nem árulta el.

Bevetés közben a Six Days in Fallujah

Nem kellett sokat várnunk, hogy az újrabejelentés után megérkezzen az első hosszabb játékmenet-előzetes a valós eseményeket feldolgozó FPS-ből, a Six Days in Fallujah-ból, amit most több mint hat percen keresztül csodálatunk akció közben.

Nyugdíjazza az Xbox Live nevet a Microsoft

Rövid találgatások után a redmondi cég hivatalosan is megerősítette a The Verge-nek, hogy elbúcsúzik az Xbox Live névtől, és helyette Xbox-hálózat néven fog futni az online szolgáltatásuk.

Gameplay traileren a Sherlock Holmes: Chapter One

Az ígéreteknek megfelelően nemrég a Frogwares leszállította a hosszabb verzióját a Sherlock Holmes: Chapter One legutóbbi előzetesének, amiben immáron két és fél percen keresztül leshetünk bele a nyomozó legújabb kalandjába.

Friss látványtervet kaptunk az új Dragon Age-ből

Nem mondhatni, hogy fuldoklunk az új Dragon Age látnivalóiban, de azért szerencsére - még ha lassan is - a játék producere lelkesen posztolgatja a Twitterre az újabb és újabb koncepciós rajzokat az RPG-ből.

Tovább bővült a Vaják stábja, és más filmes hírek

A Vaják második évadának szereplőgárdája tovább bővül, hamarosan kezdődik a Black Adam forgatása, Keanu Reeves a Netflixhez viszi képregényének adaptációit, és a Disney-nél is készül még egy újabb Marvel-sorozat.

Pikmin-játékon dolgozik a Pokémon Go fejlesztője

A Nintendo és a Niantic összefogott, hogy az utóbbi AR-technológiás tapasztalatait az előbbi népszerű franchise-aival kombinálják. A társulás első gyümölcse egy Pikmin-játék lesz, aminek az egyik funkciója a sétálás bátorítása lesz.