Hírarchívum - 2021. március

Már tölthetőek a Play at Home új ajándékjátékai

Amennyiben esetleg valaki elfelejtette volna, akkor most szólunk, hogy már reggel óta tölthető a Play at Home kezdeményezésben helyet foglaló kilenc indie játék PlayStation 4-re és PlayStation 5-re egyaránt.

Megjelent a Monster Hunter Rise, itt a launch trailer

A Nintendo hibrid konzoljának tulajdonosai már kezdhetik élesíteni a hatalmas pengéiket, hiszen a mai naptól Switchen is kezdetét veszi az egzotikus szörnyekre való vadászat a Monster Hunter Rise-ban.

A Hades tarolt a BAFTA Game Awards díjátadón

Idén is megtartotta videojátékos díjosztását a Brit Film- és Televíziós Akadémia. A BAFTA Game Awards különböző kategóriáiban zsákszámra találhattuk PlayStation-exkluzív játékok jelöléseit, de a végül a Hades seperte be a legtöbb szobrot.

Ezek mentek a tavaszi Future Games Show-n

Az eredetileg az E3 pótlására létrehozott Future Games Show-t ismét elhozta nekünk a GamesRadar, amelyen közel negyven játék vett részt tegnap. Néhánnyal már foglalkoztunk külön, most jöjjön a többi delikvens!

Önálló kiegészítőt kap a Shadow Tactics

Öt évvel az eredeti megjelenés után a Mimimi Productions kiegészítőt készít lopakodós játékához, a Shadow Tactics: Blades of the Shogunhoz. Az Aiko’s Choice-ban egy női nindzsatanítvány száll szembe az őt kísértő múltjával.

Nyáron jelenik meg a Warhammer - Tempestfall

A Warhammer-univerzum legújabb VR-játéka, az Age of Sigmar – Tempestfall idén nyáron érkezik meg hozzánk. VR-szemüvegünket felcsatolva a Stormcast Eternalok vaskos páncélzatába bújhatunk.

Ismét mozog a Kena: Bridge of Spirits

Az Ember Lab a Kena: Bridge of Spirits újabb videójával készült a Future Games Show-ra. Már látott és vadonatúj jeleneteket is kaptunk a végül augusztusban érkező akció-kalandjátékból.

Elhalasztották a Back 4 Blood megjelenését

Ismerve az elmúlt év(ek) tendenciáját annyira nem lepődtünk meg, hogy a Left 4 Dead-játékok szellemi örököse, a Back 4 Blood is csúszás áldozata lett, és így az új premierdátum júniusról októberre módosult.

Film készül a Ghost of Tsushima alapján

A Sony nem viccelt, amikor a legutóbb azt mondta, hogy több sikercímét is szeretné megfilmesíteni. Nemrég ugyanis bejelentették, hogy már készül a Ghost of Tsushima-film, és a rendezői székben a John Wick-mozik direktora csücsül.

Bejelentették a Total War: Rome Remasteredöt

A semmiből érkezett a Creative Assembly legfrissebb bejelentése, miszerint készül a Total War: Rome Remastered - ráadásul a megjelenés is itt van a sarkon, ugyanis már április végén lehetőséget kapunk a Római Birodalom újbóli meghódítására.