Hírarchívum - 2021. március

Mozgás közben a Biomutant harcrendszere

Vadonatúj játékmenet-előzetest kapott a Biomutant, amiben ezúttal az összecsapások kerültek terítékre. A friss trailerrel együtt pedig az előrendelői bónuszokat is megvillantotta a THQ Nordic.

Hood: Outlaws and Legends - akció közben a Mystic

A Hood: Outlaws and Legends újabb választható karakterosztályáról rántotta le a leplet a Focus Home Interactive és a Sumo Digital. Az új videóban a csapattársait támogató Mystic mutatkozott be, aki a közelharcból szintén kiveszi a részét.

Húszéves lett a Serious Sam-franchise

Komoly Samu idén húsz gyertyát fújhatott el a tortáján, aminek az örömére a Croteam elérhetővé tette a hivatalos moddingeszközöket a Serious Sam 4-hez, valamint egy nagyobb frissítés is érkezett a 15 éves Serious Sam 2-höz.

Megkapta az utolsó előzetesét a Paradise Lost

Tegnap jelent meg a PolyAmorous legújabb játéka, a Paradise Lost, amiben Szymonnnal, a tizenkét éves kisfiúval kell majd felfedeznünk az alternatív 20. század egyik elhagyatott atombunkerét.

Beat 'em up lesz az Asterix & Obelix: Slap Them All!

Hamarosan újabb Asterix & Obelix-játékkal rukkol elő a Microids: a Slap Them All! egy beat 'em up lesz, amely elsősorban a látványvilágával szeretné meghódítani a rajongók szívét.

E3 2021: Júniusban lesz a Steam Next Fest

Noha korábban már kiszivárgott a Valve következő játékfesztiváljának időpontja, a minap formálisan is megerősítették a júniusban esedékes, immár Steam Next Fest névre keresztelt esemény érkezését.

Áprilisban visszatér a Resident Evil Showcase

A következő hónapban újabb adással jelentkezik a Resident Evil Showcase, a Capcom Resident Evil-specifikus műsora. Ezzel párhuzamosan azt is bejelentették, hogy a Stadián is megveti a lábát a sorozat.

A Warner jövőre felhagy a hibrid premierekkel

A jelek szerint nem maradnak velünk tartósan a hibrid premierek: habár a Warner idén az összes filmjét így indítja útnak, 2022-ben már kizárólag a mozikban kezdenek az alkotásai.

Mobilos mellékágat kap a Rocket League

Két országban már elkezdték tesztelni a mobilos Rocket League-mellékágat: a Sideswipe koncepciója azonos a nagytestvérével, itt azonban oldalnézetből rúghatjuk a bőrt a verdáinkkal.

A Disney Pluson is elérhető lesz a Black Widow

Noha a Disney sokáig tartotta magát, végül úgy döntött, hogy a Disney Plus kínálatában is elérhetővé teszi a következő Marvel-filmet. A mozipremierre ennek ellenére is sor kerül.