Hírarchívum - 2021. május

Nem késik már sokat a switches Dark Alliance

A Black Isle Studios másfél hete jelentette be, hogy újra kiadja a Baldur's Gate: Dark Alliance-t, első körben modern konzolokra. A switches kiadást aztán kénytelen volt lemondani az utolsó pillanatban, de arra sem kell már sokat várnunk.

Nyáron jelenik meg a The Ascent

A The Ascentben egy cyberpunk metropoliszban kell boldogulnunk, nagyvállalatok és bűnszervezetek dzsungelében. A kalandra nem kell egyedül vállalkozunk, mert akár három másik barátunkkal is belevághatunk.

Megkapta első DLC-jét a Stronghold: Warlords

Tegnap befutott a Stronghold: Warlords első kiegészítője, amely vadonatúj küldetésekkel, hadurakkal és térképekkel bővíti a játékot. Emellett élesedett egy ingyenes frissítés is, amelyben magával Szun-cével szállhatunk szembe.

Újabb 15 játék érkezik a Game Passbe májusban

Az Xbox Game Pass első májusi bővítése megtörtént, itt van hát a következő, amely rögtön tizenöt játékkal gazdagítja a szolgáltatást. Slime Ranchert, Snowrunnert, Conan Exilest és Maneatert is találunk az új címek között.

A Take-Two is rekordprofittal zárta az évet

Több kiadó után a Take-Two Interactive is megosztotta az elmúlt üzleti évének számait, ami alapján ők sem panaszkodhatnak, hiszen rekordnyereséggel hagyták maguk mögött az elmúlt tizenkét hónapot.

Total War: Warhammer III - bemutatkozik Kislev

Meglehetősen felpörgette a Total War: Warhammer III marketinggépezetét a Creative Assembly, hiszen a múltkori elképesztő mennyiségű videóanyag után most újabb trailert kaptunk, amiben ezúttal a Kislev frakcióé a főszerep.

Bővül az új Saints Row: The Third platformlistája

A Deep Silver és a Volition megerősítette a korábbi pletykákat, így most már hivatalos, hogy PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is ellátogat a Saints Row: The Third Remastered, és hamarosan PC-n is bővül a platformlista.

Call of Duty - Rambo akcióba lendül

Már nem kell sokat várnunk, hogy a nyolcvanas évek akcióhősei is csatlakozzanak a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone ütközeteihez, aminek az örömére az Activision egy korhű előzetessel jelentkezett.

Premierdátumot kapott a netflixes Resident Evil

Tegnap egy vadonatúj előzetes társaságában végre kiderült, hogy napra pontosan mikor is kerül majd fel a streamingszolgáltatás kínálatába a Resident Evil: Infinite Darkness.

Ratchet & Clank: Rift Apart - fegyverek és mozgás

Rohamosan közeledik a PlayStation 5-exkluzív kaland, a Ratchet & Clank: Rift Apart megjelenése, amiből most egy friss előzetes érkezett. Az új trailerben Zurkon Junior mesél egy keveset a fegyverekről és a közlekedésről.