Hírarchívum - 2021. május

Back 4 Blood - ismerkedj meg a csapattal!

Új videóval jelentkezett a Turtle Rock Studios csapata a Back 4 Bloodból, amiről kiderült, hogy a szellemi elődjével, a Left 4 Deaddel ellentétben jóval több választható karaktert fog felvonultatni. Őket ismerhetjük meg most közelebbről.

iPadekre is megjelent a Divinity: Original Sin II

A Nintendo Switch mellett újabb hordozható eszközre látogatott el a Larian Studios zseniális RPG-je, a Divinity: Original Sin II, amit ráadásul teljes pompájában, mindenféle kompromisszum nélkül sikerült elérnie a belgáknak.

PS5-ös frissítést kapott a The Last of Us: Part II

Mint derült égből a villámcsapás, úgy érkezett meg tegnap a The Last of Us: Part II legújabb frissítése, ami PlayStation 5-ön nem csak a duplájára tornázza a képfrissítést, de a töltési időkből is alaposan lefarag.

Három és fél millió játékosnál jár az Outriders

Nem indult zökkenőmentesen az Outriders, ez azonban nem látszik meg a játékosok számán. A Square Enix ígéretes új franchise-t lát a címben, ami egy hónap alatt három és félmilliónál is több játékost gyűjtött maga köré.

E3 2021: Dátumot kapott az idei Summer Game Fest

Digitális videojátékos eseményekből idén nyáron sem lesz hiány. Geoff Keighley ismét elhozza nekünk a Summer Game Festet, amelynek megvan a dátuma, és a résztvevők listájára is vethetünk már egy pillantást.

PS-re és Switchre is berepül a The Falconeer

A The Falconeer eredetileg PC-re és Xboxokra jelent meg, néhány hónap múlva azonban a többi konzolon is felcsaphatunk sólyomlovasnak. A playstationösök és a switchesek ráadásul egyből egy mindennel megpakolt kiadásra ruházhatnak be.

Újraalakul a Free Radical Design

A Koch Media 2018-ban vásárolta meg a TimeSplitters jogait, és már akkor is állította, hogy nagy tervei vannak vele. Most újraalapítják a játéksorozat fejlesztőstúdióját, a Free Radical Design pedig hozzá is lát egy új rész készítéséhez.

Lies of P - Pinokkió Dark Souls-kivitelben

Noha számos mese eredendően sem gyerekbarát, mindig lehet belőlük sötétebb, horrorisztikusabb feldolgozást csinálni. A Lies of P-ben Pinokkió kerül sorra, aki ezúttal mechanikus bábuként keresi Gepettót, és a harctól sem riad vissza.

House of Ashes - gameplay bemutató a láthatáron

A The Dark Pictures-antológia harmadik, House of Ashes címet viselő epizódjának megjelenése idén várható. A kiadó már teaseli, hogy jövő héten felfedi a játékmenetét is, de egyelőre egy rövidebb kedvcsinálóval kell beérnünk.

Rustler - megvan a végleges változat dátuma

Mi lenne, ha a Grand Theft Autót átültetnénk a középkorba? Ezen a kérdésen elgondolkodva alkotta meg a Jutsu Games a Rustlert, amely egy ideje elérhető már korai hozzáférésben. Most az is kiderült, mikor jelenik meg a teljes változat.