Hírarchívum - 2021. május

Már elérhető Xboxon a Scarlet Nexus demója

A júniusi megjelenést megelőzően egy demót is közreadott a Bandai Namco a Scarlet Nexushoz, amelyben mindkét főszereplőt kipróbálhatjuk. A próbaverzió Xboxokon már éles, PlayStationökre pedig jövő héten érkezik.

A Netflix is beszállna a játékiparba

Noha a streamingszolgáltató már korábban is tett kikacsintást a videojátékok felé, úgy tűnik, hogy a jövőben a Netflix komolyabban is elmerülhet az iparágban. A vállalat jelenleg tapasztalt vezetőket keres a kezdeményezés élére.

Crusader Kings III - megnyílik a királyi udvar

Fényűzés és pompa, hatalmas lakomák, művészek, gondolkodók és hűbéresek sokasága, na meg persze végtelen ármánykodás. Ez vár bennünket a Crusader Kings III expanziójában, a Royal Courtban.

Elkaszálhatták a Rangers of the New Republicot

A következő néhány évben legalább féltucat Star Wars-sorozat kerül majd a tévéképernyőre, de úgy tűnik, hogy a korábban bejelentett Rangers of the New Republic nem szerepel majd ezen a listán.

No Man's Sky - miénk lehet a Normandy SR-1

Nem mindennapi eseményben vehetnek részt a No Man's Sky játékosai. Elindult a legújabb expedíció, amely nem várt módon hajt fejet a Mass Effect előtt: a flottánkhoz adhatjuk az SSV Normandy SR-1-et.

Bejelentették a Victoria 3-at

Több mint tíz év és a rajongók szakadatlan unszolása után a Paradox Development Studio végre bejelentette a Victoria 3 érkezését. A nagyszabású stratégiai játék első infómorzsái mellé még egy rövid előzetest is kaptunk.

Kiegészül az Empire of Sin

Chicago gengszterei hamarosan egy újabb riválisra akadnak. Nemsokára színre lép Meyer Lansky, avagy "a Könyvelő", aki mindig pontosan tudja, hogy kit kell egy kicsit megkenni a profit érdekében.

Újabb sztorielőzetesen a Monster Hunter Stories 2

Habár április végén a Capcom már megosztott velünk egy hosszabb sztorielőzetest a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruinból, most ismét kiadott egy áttekintő videót a játékhoz, amiben a történet és annak szereplői kerülnek előtérbe.

Konzolokra is befutott a Rust

Szerencsére nem kellett elcsúsztatni a Rust playstationös és xboxos premierjét, így a minap meg is érkezett konzolokra a túlélőjáték, amit a portolásért felelős Double Eleven csapata most egy vadonatúj trailerrel ünnepel.

Nintendo Switchre is megjelenik a Ni no Kuni II

Beigazolódtak a korábbi pletykák, miszerint a Nintendo hibrid konzoljára is elérhető lesz a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom. Igaz, a premier egy kicsit még odébb van: egészen szeptember közepéig kell a JRPG nélkül böjtölniük a Switch-tulajoknak.