Hírarchívum - 2021. május

Így fut a Biomutant PS5-ön és Xbox Series X-en

A múlt héten kimaradt a prezentációból, hogy a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os verziók mellett hogyan fut majd a Biomutant az újgenerációs konzolokon. Ezt pótolta most a THQ Nordic és az Experiment 101.

Felsorakoznak a Shadow Warrior 3 fegyverei

Friss előzetes érkezett a Flying Wild Hog vérgőzös lövöldéjéből, a Shadow Warrior 3-ból. Ezúttal nem egy újabb pályát villantottak meg a készítők, hanem a játékban bevethető fegyverekről dobtak össze egy kisebb montázst.

Hot Wheels: Unleashed - vissza az iskolapadba!

Újabb gamplay-előzetessel jelentkezett a Hot Wheels: Unleashed. Az apró játékautók keszekusza pályája ezúttal a főiskola falai közé vezet bennünket, hogy a könyvtár, a menza és a padok közt csikorgathassuk a műanyagkerekeinket.

Átalakul az Overwatch 2 PvP-módja

Tegnap éjjel a Blizzard egy kiadós livestream keretei közt mesélt az Overwatch 2 újdonságairól. A sztoriküldetések helyett ezúttal a hagyományos online multiplayer játékmódjaira került a hangsúly.

Szabad maradhat az EA alatt a Codemasters

Úgy tűnik, az Electronic Arts is egyetért azzal, hogy hosszú távon senkinek nem tenne jót, ha a Codemasters is csak egy futószalagmenti stúdióvá válna. Andrew Wilson szerint a csapat a jövőben is megtarthatja a kreatív szabadságát.

Animációs filmként tér vissza az Injustice

Láttuk már a vásznon Superman sötétebb oldalát, de mi lenne, ha ebbe belebukna az egész DC-univerzum? A Warner Bros. következő animációs projektje az Injustice: Gods Among Us sztoriját veszi majd alapul.

E3 2021: Közösen lép fel a Microsoft és a Bethesda

A tavalyi keserű hírekkel ellentétben idén mégis az E3 színpadjára lép a Microsoft, és nem maradnak el a Bethesda bemutatói sem, mindezt azonban egyetlen közös prezentáció formájában kísérhetjük majd figyelemmel.

Ratchet & Clank: Rift Apart - fókuszban a felfedezés

Folytatódik a nemrég megkezdett videósorozat a Ratchet & Clank: Rift Apartról, a fegyverek után ezúttal a játék különböző bolygóiról, illetve azoknak a felfedezéséről nyilatkozik egy pár sort Zurkon Junior.

Az NBA 2K21-et adja ingyen ezen a héten az Epic

Nagyon titokzatos volt a múlt héten az Epic Games az aktuális ajándékjátékát illetően, hiszen mindössze annyit árult el, hogy egy AAA-kategóriás cím üti majd a markunkat. Nos, a várakozásnak vége, és valóban nem blöffölt a cég!

Necromunda: Hired Gun - az ember legjobb barátja

Remélhetőleg nem unjátok még a hamarosan megjelenő Necromunda: Hired Gunból érkező előzeteseket, mivel most is kaptunk egy friss videóanyagot, amiben ismét az űrfejvadász legjobb barátja, a Cyber-Mastiff kapta a főszerepet.