Hírarchívum - 2021. május

Többé nem opcionális a cross-play a Gears 5-ben

Néhány napon belül befut a Gears 5 legújabb frissítése, amely az Operation 7 nevet viseli. Kapunk új karaktereket, egy új pályát, de az egyik legfontosabb változás az lesz, hogy többé nem kapcsolhatjuk ki a cross-play funkciót.

Google: a Stadia él és virul

A Stadia körül az elmúlt hónapokban csapongtak a hírek: miközben a Google számtalan új játékot ígért a platformra, a saját fejlesztőstúdióit bezárta. Nate Ahearn interjúban mondta el, hogy a Stadiát nem kell félteni.

Befejeződött a Sonic, a sündisznó 2 forgatása

A Sonic, a sündisznó folytatásának forgatása márciusban vette kezdetét, Jeff Frowler rendező pedig egy, a díszletek között lőtt fotóval jelezte most, hogy a munkálatok véget értek. A stábnak majdnem egy éve van az utómunkálatokra.

Call of Duty - jönnek a nyolcvanas évek hősei

A Call of Duty: Black Ops – Cold War, a Warzone és a Mobile hamarosan néhány ismerős akciósztárral lesz gazdagabb. Az Activision hivatalosan is bejelentette a szezonközepi frissítést, ami visszarepít minket a nyolcvanas évekbe.

Bejelentették a Ghostrunner folytatását

Mikor az 505 Games megvásárolta a Ghostrunner jogait, már sejthető volt, hogy a folytatáson is dolgoznak. Most azonban hivatalosan is bejelentették: készül a Ghostrunner 2, PC mellett kizárólag next-gen konzolokra.

Dark Alliance - a premierkor bekerül a Game Passbe

Már rögtön a megjelenés napján elérhető lesz az Xbox Game Passben a Dungeons & Dragons: Dark Alliance, és ez alól ráadásul nem lesz kivétel sem az xCloud, sem a PC-s része a szolgáltatásnak.

Chernobylite - főszerepben a Zóna

Nemrég egy vadonatúj videóval jelentkezett a The Farm 51 a korai hozzáférést hamarosan elhagyó Chernobylite-ból, amiben ezúttal a nukleáris katasztrófa által sújtott játéktér, Csernobil és Pripjaty került a rivaldafénybe.

Nintendo Switchre látogat a Layers of Fear 2

Lassan már két éve annak, hogy a Bloober Team horrorjátéka, a Layers of Fear 2 megjelent PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra - a csapat pedig most úgy gondolta, hogy ideje egy újabb platformmal bővíteni ezt a listát.

Két új színben is kapható lesz a DualSense

Ha esetleg nem tetszene az alap DualSense kinézete, akkor hamarosan átszínezhetjük egy kicsit a PlayStation 5 fehérben és feketében úszó kontrollerét, ugyanis érkezik a Midnight Black és a Cosmic Red színvariáns is.

Friss látnivalókon a Ratchet & Clank: Rift Apart

Tegnap felkerült az internetre egy-két hosszabb Ratchet & Clank: Rift Apart-videó, amivel párhuzamosan az Insomniac Games szintén megosztott egy pár elképesztően látványos screenshotot a PS5-exkluzív címből.