Hírarchívum - 2021. május

28 perc a PC-s Days Gone társaságában

Már csak pár nap van hátra, hogy PC-n is tiszteletét tegye a Days Gone, a portból pedig most egy közel félórás videó érkezett a GameSpot jóvoltából. A gameplayt a legmagasabb grafikai beállítások és 4K-s felbontás mellett élvezhetjük.

Visszatérhet a Mass Effect 3 multija, ha van rá igény

Napokon belül kézbe vehetjük a Mass Effect: Legendary Editiont, de ahogy azt a BioWare előre leszögezte, a csomag nem tartalmazza majd a Mass Effect 3 többjátékos módját. Elképzelhető, hogy ez a jövőben megváltozhat.

Total War: Warhammer III - medvék és démonok

Újabb előzetessel jelentkezett a Total War: Warhammer III, melynek köszönhetően közelebbről is szemügyre vehetjük Kislev medvelovasait és a Chaos Wastes félelmetes démonfajzatait.

Tíz napig ingyenes lesz a Knockout City

Hamarosan indulhat az extrém kidobós Knockout Cityben, a jó hír pedig az, hogy egy petákot sem kell majd fizetnünk azért, hogy alaposan kipróbáljuk a játékot, hiszen az a megjelenést követő tíz napban teljesen ingyenes lesz.

E3 2021: Újabb nyári konferenciák kaptak dátumot

Mozgalmasnak ígérkezik nyári hírözön időszaka, hiszen nem csak az E3 támad fel idén a poraiból, de felsorakozik számos egyéb digitális konferencia is. Vissza tér többek közt a Devolver és a Guerrilla Collective műsora is - lássuk, hogy mikor!

Több mint 25 belsős játék készül a Sonynál

A PlayStation 4 rengeteget köszönhetett a SIE kiváló belsős fejlesztésű játékainak, és úgy tűnik, ez nem lesz másképp az új generáció esetében sem. Jelenleg több mint 25 first-party cím áll fejlesztés alatt a kékeknél.

Felsorakoznak a Warhammer: Storm Ground seregei

Néhány héten belül megérkezik a Warhammer: Age of Sigmar - Storm Ground, mi pedig eldönthetjük majd, hogy a Stormcast Eternalok, a Maggotkinek vagy a Nighthaunt seregei mellett vesszük fel a harcot.

A minőségi free-to-play játékokra fókuszál a Ubisoft

A minapi pénzügybeszámolója során a Ubisoft részéről elhangzott, hogy a jövőben kissé visszább venne a prémium AAA-játékok sorozatgyártásából, és helyettük arra fektetné a hangsúlyt, hogy a free-to-play játékokat húzza fel AAA-szintre.

Stratégiai játékként támad fel a Csillagkapu

Megvallva az őszintét, nem mostanság láttunk utoljára bármit, ami a Csillagkapuhoz kapcsolódik. A CreativeForge Games mégis előveszi a franchise-t, hogy Stargate: Timekeepers címmel valós idejű stratégiai játékot készítsen hozzá.

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 - íme, az alapok

A Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 megjelenéséig már egy hónap sincs hátra, a CI Games épp ezért elérkezettnek látta az időt, hogy egy áttekintő előzetesen vegye végig a játék alapjait.