Hírarchívum - 2021. május

Újra megjelenik a Zombies Ate My Neighbors

Ráadásul a folytatással, a Ghoul Patrollal egybecsomagolva. A Lucasfilm Games adja ki újra a LucasArts klasszikusait, amelyeket néhány modern funkció mellett egy digitális múzeummal is felszereltek.

Dark Alliance - bemutatkozik Kelvin, a jégóriás

A Turque Games és a Wizard of the Coast egy újabb, az előzőkhez képest valamivel szerényebb kedvcsinálóval készült. Ezúttal a Dark Alliance egyik főellenségét, a jégóriások ősi királyát ismerhetjük meg.

Tizenhat percig mozog a New World

Az Amerika felfedezésének korát és a varázslatot keverő New World az Amazon Game Studios nagy dobása hivatott lenni. A nyári megjelenésig még van idő, de most hosszabban is belenézhetünk az egyik csapatalapú küldetésbe.

Konzolos bejelentésre készül a Valve?

A Valve vezetője, Gabe Newell egy új-zélandi kérdezz-felelek esemény során igen félreérthető választ adott, amikor arról érdeklődtek, hogy várható-e tőlük új bejelentés konzolra, vagy esetleg maradnak továbbra is a PC-nél.

A Quick Resume-on is javít az új Xbox-frissítés

Vadonatúj frissítést kaptak az Xbox Series-konzolok, ami többek között a Quick Resume funkción is javít egy keveset. Az update szintén magával hozott egy új dinamikus hátteret, amivel retró hangulatba öltöztethetjük a konzolt.

Ilyen elismeréseket kapott a kritikusoktól a Returnal

Az év egyik ígéretes PlayStation 5-exkluzív címét, a Returnalt az újságírók szinte csak elismerő szavakkal illették, most pedig ezekből válogatva nézhetünk meg egy összeállítást a legújabb trailerben.

Jövő héten újra megmutatja magát az Overwatch 2

Nem kell már sokat böjtölnünk, hogy ismét mozgás közben láthassuk az Overwatch 2-t, ugyanis május 20-ra a Blizzard egy újabb előzetessel készül, amiben ezúttal a játék PvP-módját fogják prezentálni a közönségnek.

Leleplezték a HTC Vive Pro 2-t

A HTC hivatalosan is bemutatta a csúcskategóriás VR-headsetjének legújabb változatát, a Vive Pro 2-t, ami már pár hét múlva - egész pontosan június 4-től - lesz majd megvásárolható 739 eurós áron.

Traileren az Assassin's Creed: Valhalla új DLC-je

Egy kisebb csúszás után holnap már végre Írországba utazhatunk az Assassin's Creed: Valhalla első nagyobb kiegészítőjében, a Wrath of the Druidsban, ami a megjelenést megünnepelve most egy friss előzetessel jelentkezett.

Júliusban lesz az idei EA Play Live

Az Electronic Arts teljes mértékben függetleníti az E3-tól a saját videojátékos műsorát, és az idei EA Play Live-ot csak júliusban fogják megtartani. Ezúttal is csak online közvetítés várható.