Hírarchívum - 2021. május

Resident Evil: Village - túl a hárommillión

Egy hete sincs, hogy hozzáférhetővé vált a Residen Evil-sorozat legújabb darabja, de máris hárommilliónál több példány kelt el belőle. Ezzel nemcsak alátámasztja a Capcom elvárásait, de máris jobban szerepel, mint az elődje ugyanennyi idő alatt.

Rekordnyereséggel zárta az évet a Capcom

A Capcom is közzétette az aktuális pénzügyi helyzetjelentését, a japánok pedig ezúttal sem panaszkodhattak: zsinórban ez a negyedik év, amit rekordnyereséggel tudhattak maguk mögött.

Holnap jön PlayStationre a Call of the Sea

Azt eddig is tudtuk, hogy valamikor májusban jelenhet meg a Call of the Sea PlayStation-változata, nem sokkal ezelőtt azonban a napra pontos premierdátumot is megkaptuk: holnap érkezik az új átirat!

Traileren a Venom: Let There Be Carnage

Előzetest kapott a Venom: Let There Be Carnage, amely betekintést enged Eddie és Venom hétköznapjaiba, emellett pedig Cletus Kasady és Carnage párosát is megmutatja nekünk közelebbről.

Brit toplista: az élen kezdett az új Resident Evil

Kényelmesen behúzta az aranyérmet a Resident Evil: Village a brit játékeladási toplistán, sőt elmondható, hogy eddig nem sok cím kezdett ilyen jól az új generációs konzolokra megjelent anyagok közül.

Jó darabig hiánycikk lehet még a PlayStation 5

Noha a Sony Interactive Entertainment elnöke nemrég bizakodó volt, és azt remélte, javulni fog a helyzet, a cég pénzügyi igazgatója szerint a jövő évig hiánycikk lehet az ötödik generációs PlayStation.

Hood: Outlaws and Legends - íme, a launch trailer

Elérkezett az idő, hogy a barátainkkal összefogva kifosszuk Nottingham várait - vagy hogy éppen megvédjük azokat! Megjelent a Hood: Outlaws & Legends, ehhez pedig természetesen dukál egy utolsó kedvcsináló is.

Lost Judgment - ne várjunk a PC-s verzióra

A hivatalos bejelentés előtt számos jel utalt arra, hogy a Judgment folytatása a nagyobb konzolok mellett ősszel PC-n is tiszteletét teszi majd, de a Sega hivatalosan is lelőtte az ehhez fűzhető reményeket.

Lopott szörnydizájn a Resident Evil: Village-ben?

A Resident Evil: Village félelmetes ellenfeleitől valószínűleg mindenkinek feláll a hátán a szőr, de úgy tűnik, a Capcom agyszüleményei nem minden esetben voltak teljesen eredetiek. Az egyik ellenfelet egy 2013-as filmből emelhették át a japánok.

Az Activision elhatárolódik Ghost színészétől

A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone népszerű operátorát, Ghostot alakító Jeff Leach agresszív, toxikus és szexista megnyilvánulásai miatt került a napokban a reflektorfénybe. Az Activision emiatt búcsút mondott a szinkronszínésznek.