Hírarchívum - 2021. július

Véres trailert kapott a Mortal Kombat Legends 2

A Scorpion's Revenge animációs filmben megkezdett történet a Battle of the Realmsben folytatódik. A több karakter több harcot jelent, és az új előzetes egyáltalán nem spórol a vérrel vagy a szétrobbanó testrészekkel.

Among Us - egyhetes próbaidőszak a Switchen

A színes űrhajósok és imposztorok egy ideje bevették már a Nintendo hibridkonzolját, de új játékosokat mindig meg lehet szólítani. A Nintendo Switch Online előfizetőit várják egy egyhetes próbaidőszakkal.

Brit toplista: a Skyward Sword az elmúlt hét bajnoka

A Nintendo múlt héten piacra dobta a The Legend of Zelda: Skyward Sword ráncfelvarrott változatát, a HD-kiadás pedig egyből a brit dobozos játékeladások élére tört – ez a negyedik Zelda-játék, ami első helyet ér el ezen a toplistán.

Augusztusban érkezik a Faraday Protocol

Egy titokzatos űrállomás, egy különös mesterséges intelligencia és rengeteg megoldásra váró fejtörő. A Faraday Protocol a puzzle-játékok szerelmeseinek imponálhat, ráadásul az új előzetes elárulta, hogy már nem is kell sokat várnunk rá.

Monster Hunter Stories 2 - túl az egymillión

A Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin jócskán eltér a megszokott szörnyvadászós akciójátékoktól, de a Capcom jelentése szerint ennek ellenére is remekül fogy az új epizód. A játék eladásai átlépték az egymilliós álomhatárt.

Kitartásra biztat az Eldest Souls trailere

Amikor reménytelennek tűnik a harc, hiszen már legalább egy tucatszor elvéreztünk a főellenfél előtt, jusson eszünkbe a Souls-játékok tanulsága: vegyünk egy mély levegőt, és próbálkozzunk újra! A türelmünket az Eldest Souls is kikezdi majd.

Posztereken sorakoznak fel a Dűne szereplői

Fájóan messze még a Dűne premierje, de a jó hír az, hogy októberig sem maradunk új látnivalók nélkül. A Warner Bros. egy sor poszterrel hangol bennünket Denis Villeneuve filmjére, így már most hozzászokhatunk az új sztárgárdához.

Úgy tűnik, TPS lesz a Project 007

Nem sok konkrétumot tudunk egyelőre az IO Interactive James Bond-játékáról, de a legfrissebb álláshirdetéseket látva annyit már elkönyvelhetünk, hogy nem egy GoldenEye-féle FPS-t készít a Hitman-csapat.

Ringbe száll Seer, az Apex Legends legújabb hőse

A Stories from the Outlands legújabb rajzfilmes kedvcsinálója leleplezte az Apex Legends következő játszható karakterét. Seer izzó tekintetétől a születése óta rettegtek az emberek, s jobb, ha így tesznek majd az ellenfelei is.

Bemutatkozott a Tom Clancy's XDefiant

A mai szivárgások után a Ubisoft hivatalosan is bemutatta a legújabb ingyenes hero shooterét, a Tom Clancy's XDefiantet, ami pörgős, de realisztikus lövöldözéssel, és mellé laza hangulattal hivatott elcsábítani az FPS-ek szerelmeseit.