Hírarchívum - 2021. július

Nintendo Switchre is megjelenik a Dying Light?

A pletykák szerint miközben a Techland igyekszik még az idei év végére tető alá hozni a Dying Light 2: Stay Humant, addig ezzel párhuzamosan a hibrid konzolra is elhozza a zombis játék első részét.

A Netflix a mobilos játékosokat célozza elsőként

Hamarosan a Netflix is belép a játékiparba, eddig azonban kissé képlékeny volt, hogy a streamingóriás ezt mégis miféle módon tenné meg. Most végre fény derült az üzleti modellre, és megtudhattuk, hogy milyen játékokat várhatunk a kínálatban.

GTA Online - versenyzőket vár a Los Santos Tuners

Megérkezett a Grand Theft Auto Online legújabb kiegészítője, a Los Santos Tuners, amely az aszfalt és a sebesség szerelmeseinek imponálhat leginkább. A város legújabb autós klubja nem csak az éjszakai életet forgatja majd fel.

Animációs PUBG-sorozat készül a Netflixnél

A Netflix futószalagon szállítja a videojátékok alapján készült adaptációit - miért éppen a PlayerUnknown's Battlegrounds maradna ki a buliból? A produkció élére ráadásul a Castlevania showrunnerét fűzték be.

Szemkápráztató kedvcsinálót kapott a Cris Tales

Less bele a múltba, cselekedj a jelenben, s lásd, ahogy a tetteid megváltoztatják a jövőt - mindez egyszerre, egyetlen képernyőn! Megérkezett a Cris Tales, melynek premierjét egy szemet gyönyörködtető utolsó előzetes ünnepli.

Death's Door - megérkezett a launch trailer

Megjelent a Titan Souls fejlesztőinek legújabb játéka, a Death's Door, vele együtt pedig megérkezett a launch trailer is. Az elveszett lélek nyomát kutató kis hollóra komoly megpróbáltatások várnak, ezt pedig nem titkolja az előzetes sem.

Játékot fejleszt a District 9 rendezője

Neill Blomkamp a hollywoodi produkciói után a játékiparban kamatoztatja a tudását. A District 9 direktora a Gunzilla Games csapatához csatlakozott, hogy egy futurisztikus világot építsen egy online lövöldéhez.

Információmorzsák a következő Skate-játékról

A következő Skate-játék még a fejlesztés elején jár, és az e heti EA Play műsorában biztosan nem vesz részt. A fejlesztők azonban egy kis videoválogatással készültek kárpótlásként, amiből néhány várható funkciót is leszűrhetünk.

Jut még játék júliusban az Xbox Game Passbe

Július utolsó napjaiban is van mit várnunk az Xbox Game Pass kínálatába. Az Xbox Series-tulajok a Microsoft Flight Simulatornak örülhetnek, de számos indie cím (köztük néhány elsőnapos) is bekerül a szolgáltatásba.

Back 4 Blood - a PC-s látványról szól az új előzetes

A Left 4 Dead-játékok szellemi örökösének tekinthető Back 4 Blood legújabb előzetese nem a tartalomra, hanem a látványra koncentrál. Pontosabban arra, hogy PC-n milyen grafikára számíthatunk a zombimészárlástól.