Hírarchívum - 2022. július

Dátumot kapott a No More Heroes III multiplatformosodása

Travis Touchdown, a Föld utolsó hőse visszatért egy utolsó balhéra. A No More Heroes III tavaly jelent meg Nintendo Switchre, de már tudjuk, mikor kóstolhatnak bele a többi platform játékosai is.

Mario Strikers: Battle Leauge - érkezik az első ingyenes frissítés

A futballistának állt Mario és társai napokon belül új csapattagokat köszönthetnek: Daisy hercegnő és Shy Guy sem szeretne kimaradni a labdakergetős, extrém mókából.

Augusztusban rajtol a Tekken: Bloodline

A Netflix egy új előzetes társaságában jelentette be, hogy augusztusban tűzi műsorra a Tekken-sorozatot feldolgozó animéjét.

Távozik a BioWare-től a Star Wars: The Old Republic kreatív direktora

Tizenhat év közös munkát követően elhagyja a BioWare-t a Star Wars: The Old Republic kreatív direktora, Charles Boyd. A fejlesztőcég ennek ellenére kitart az MMORPG mellett.

Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz az új Tomb Raider-filmmel

Erről Alicia Vikander, a Lara Croftot legutóbb megformáló színésznő beszélt egy interjúban. A hölgy szerint az MGM felvásárlása miatt leállt a projekt, és várják, hogy újra zöld utat kapjanak a munkálatok.

Befutottak az első fotók a Fallout-sorozat forgatásáról

A múlt hónapban kezdetét vette az Amazon megrendelésére készülő Fallout-sorozat forgatása, a minap pedig az első képek is befutottak a díszletről.

Próbaidőszakkal bővült a megújult PlayStation Plus

A drágább Extra- és Premium-csomagokra is úgy fizethetünk elő immár, hogy az első hét napon ingyen játszhatunk - kivéve, ha már van PlayStation Plus Essential-előfizetésünk.

Animációs sorozat készül a Grounded alapján

Úgy tűnik, a játékon túl is számol a Microsoft a Grounded sikerével, ugyanis a hírek szerint animációs sorozat készül az Obsidian fejlesztése alapján.

Holnap érkezik a FIFA 23 első trailere

Holnap lehullik a lepel a FIFA 23-ról, az EA Sports ugyanis közzéteszi a játék első előzetesét. Addig is az Ultimate Edition borítóját már most lecsekkolhatjuk.

A playstationösöknek még várniuk kell a Century: Age of Ashesre

A Century: Age of Ashes mögött álló Playwing nemrég nagy tervekkel jelentkezett: három új platformra is eljuttatja a játékot, miközben beindítja az első rendes szezont is. A feladatok azonban túl soknak bizonyultak.