Hírarchívum - 2022. július

Női főszereplővel érkezhet a Grand Theft Auto VI

A pletykák szerint két főhőssel, egy férfi és egy női főszereplővel érkezik a régóta várt GTA VI. A legújabb híresztelések ismét megerősítik, hogy az új epizód Vice City városába kalauzol vissza bennünket.

FIFA 23 - mozgásban a HyperMotion2

A FIFA 23 újdonságait deep dive videósorozatban mutatja be az Electronic Arts, ennek első része ma érkezett meg, középpontjában a valódi focit lemodellező HyperMotion2 technológiával.

Felfedték a PlayStation Plus Essential augusztusi játékait

A Sony megmutatta, mivel készül a felújított PlayStation Plus legalsó előfizetői kategóriája. Szokás szerint három játékot kapunk: pattanhatunk gördeszkára, keveredhetünk kicsi rémálmok közé és a jakuzába is beállhatunk.

Lánglovagok lehetünk a Fire Commanderben

Az Atomic Wolf és a Pixel Crow Games taktikai RTS-re fordította le a tűzoltók munkáját a Fire Commanderben. Harmincnál is több küldetésen bizonyíthatjuk, hogy az ember mindig diadalmaskodik a rőt őselem fölött.

A BioShock és a The Forest találkozik a Serumban

A Game Island játékában egy különös helyen találjuk magunkat, testünkben egy megmagyarázhatatlan implantátummal. Egy ismeretlen vegyület tart minket életben, és ha nem akarunk itt veszni, többet kell szereznünk belőle.

Megkapta első előzetesét Del Toro Pinokkiója

Az év második felében két Pinokkió-feldolgozás is vár ránk. A Disney-féle, élőszereplős verziót már láthattuk, most azonban végre Guillermo del Toro rendezése is megkapta a maga előzetesét.

BioWare-veterán vezeti a Wizards of the Coast új fejlesztőcsapatát

Skeleton Key néven nyitotta meg a hatodik észak-amerikai fejlesztőstúdióját a Wizards of the Coast. A vélhetően horrorjátékokra fókuszáló csapatot Christian Dailey vezeti.

Nézzünk bele a Rollerdrome játékmenetébe!

Nincs már messze a Rollerdrome megjelenése, úgyhogy eljött az ideje, hogy alaposabban is szemügyre vegyük az OlliOlli-csapat görkoris lövöldéjét.

Megérkezett a Sniper Elite 5 első DLC-je

Kezdetét vette a Sniper Elite 5 post-launch támogatása. A szezonbérlet első DLC-je egy új pályát és két új fegyvert hoz magával, de kapunk egy új, ingyenes térképet a multiplayerhez is.

Nagy bajban a Knights of the Old Republic-remake, szünetel a fejlesztés

Bizonytalanná vált az egyik legizgalmasabb Star Wars-projekt jövője. A hírek szerint alaposan áll a bál az Aspyr Mediánál, így szünetel a Knights of the Old Republic-remake fejlesztése.