Hírarchívum - 2022. szeptember

Hamarosan újabb trailer érkezik a Final Fantasy XVI-hoz

Noha a Tokyo Game Show-t kihagyta a Final Fantasy következő számozott epizódja, a játék producere szerint már nem kell sokat várnunk a következő kedvcsinálóra.

A Mordhau-csapatba is bevásárolta magát a Tencent

Gőzerővel robog tovább a kínai óriásvállalat: a Tencent a minap bejelentette, hogy a Mordhau-t fejlesztő Triternion csapatába is bevásárolta magát.

Felújítva tér vissza a Suikoden első két része

A Konami már jó előre beharangozta, hogy egy régebbi címe kapcsán bejelentést tesz majd a Tokyo Game Show-n, ez pedig annak rendje és módja szerint meg is történt: remastert kap az első két Suikoden-játék!

Már forog a Halo-sorozat második évada

A jelentések szerint megkezdődtek a Halo-sorozat második évadának forgatási munkálatai, a produkció pedig még idén visszatér Budapestre is.

Szivárognak a felvételek a Grand Theft Auto VI-ról

Noha a felvételek minősége nem a legjobb, és a játékmenet is szemlátomást messze áll a végleges verziótól, első ránézésre tényleg valódinak tűnnek a legutóbb kiszivárogtatott anyagok.

Exoprimal-előzetest is hozott a Tokyo Game Show

A Capcom az Exoprimalt is magával vitte Tokióba, ahol egy új előzetest villantott az érdeklődőknek: a trailer ízelítőt ad nekünk a sztoriból, és a játékmenet kapcsán is tartogat friss részleteket.

Úgy néz ki, folytatást kap a Constantine - Keanu Reeves is visszatér

Lapértesülések szerint a Warner ugyan lelőtte a Constantine-sorozat munkálatait, cserébe viszont elkészíti a 2005-ös film folytatását.

A Sega formálisan is megerősítette, hogy nyugdíjazza a Yakuza márkanevet

Miután a héten több Yakuza-játékot is bejelentett a Sega, de a Yakuza márkanevet egyik esetben sem használta, lehetett sejteni, hogy mire készül a kiadó.

Hivatalos: Szárnyas fejvadász-sorozat készül az Amazonnál

Korábban már több alkalommal is pletykáltak arról, hogy élőszereplős sorozatként folytatódhatna a Blade Runner - ezt a hírt a héten hivatalosan is megerősítették.

Felújított változatot kap a Rise of the Triad

Egy újabb klasszikus FPS felújítását vállalta el a System Shock-remake-et is készítő Nightdive Studios. A terítékre ezúttal az Apogee Software klasszikusa, a Rise of the Triad kerül.