Hírarchívum - 2022. szeptember

Látványos áttekintő előzetest kapott a PlayStation VR2

Impozáns hardverrel és izgalmas technikai újdonságokkal kerül jövő tavasszal a piacra a PlayStation VR2. Az újgenerációs headset tulajdonságait most egy remek előzetessel vehetjük sorra.

Hamarosan bétázik a Diablo IV

A Diablo-rajongóknak érdemes lesz nyitott szemmel járniuk, hiszen meglehet, hogy meghívást kapnak a Diablo IV következő zárt bétájára, amely az endgame-tennivalókat teszteli majd.

A Rockstar után a 2K Gamest is feltörték

Keményen rájárt a rúd a Take-Two stúdióira az elmúlt napokban. A GTA VI hatalmas szivárgása után most a 2K Games ügyfélszolgálati csatornáit is feltörték.

Így kezdődik a Scorn

Kereken egy hónapot kell már csak várnunk a Scorn megjelenésére, az Ebb Software brigádja viszont addig is egy kiadós gameplay felvétellel hozza ránk a borzongó libabőrt.

Launch traileren a Hardspace: Shipbreaker konzolos változata

Ugyan PC-re már idén májusban megjelent, a Hardspace: Shipbreaker konzolos premierjére egészen mostanáig kellett várniuk a játékosoknak.

Amerikai toplista: a PlayStation 5 eladásai túlszárnyalták a Nintendo Switchét

Az ellátási láncok helyreállásával átvette a Sony a Nintendo vezető pozícióját Amerikában, a PS5 eladásai megelőzték a Nintendo Switchét augusztusban.

A héten indul a Gran Turismo-film forgatása, Orlando Bloom is csatlakozott a stábhoz

Két újabb ismert színész csatlakozott a Neill Blomkamp által rendezett Gran Turismo-filmhez, melynek a forgatási munkálatai már a héten elkezdődnek.

Készül a hivatalos Elden Ring-társasjáték

A virtuális tér után végre a való életben is meghódíthatjuk a Lands Between területét: készül a hivatalos Elden Ring-társasjáték!

Bemutatkozott az RTX 4090 és az RTX 4080, érkezik a DLSS 3

Az NVIDIA nem aprózta el az új generációs videokártyáinak leleplezését, óriási teljesítményt ígér az RTX 4090 és az RTX 4080, továbbá érkezik a DLSS 3 technológia is.

Most megismerhetjük az Overwatch 2 új karakterének, Kirikónak a háttértörténetét

Nem sokkal az Overwatch 2 legújabb karakterének bejelentése után többet is megtudhattunk Kiriko háttértörténetéről.