Hírarchívum - 2022. szeptember

Konzolokra is bejelentették a Gori: Cuddly Carnage-et

A Gori: Cuddly Carnage-ben egy légdeszkán egyensúlyozó cicával kell felvennünk a harcot a gonosz erőkkel. A szórakoztató és abszurd játék PC mellett konzolokon is tiszteletét teszi majd.

Előzetesen a netflixes Sonic Prime-sorozat

Még idén télen megjelenik a Sonic Prime, a Netflix saját gyártású sorozata, melyhez most egy hangulatos kedvcsináló is érkezett.

Hivatalos: Iron Man-játékon dolgozik az EA Motive

Az EA Motive hivatalosan is bejelentette, hogy a Marvellel közösen együttműködve egy új, single playerre kihegyezett akció-kalandjátékot készít a Vasember alapján.

A PlayStation-veterán Shawn Layden a Tencentnél talált állást

Shawn Layden korábban a Sony Interactive Entertainment amerikai részlegének elnök-vezérigazgatója volt, mától pedig a Tencentnél tölt be kulcsfontosságú szerepet.

Sokkoló előzetest kapott a PUBG készítőinek új játéka

A Krafton stúdió új játéka merőben elüt majd a PUBG-től. Ugyan a címét és tervezett megjelenési dátumát egyelőre nem tudjuk, egy elképesztő koncepciótrailerrel azért meglepték a készítők a játékosokat.

Megjelent a pazar, pixel art stílusú hack & slash, a There is No Light

Végre nem kell tovább várnunk arra, hogy nekivethessük magunkat a pazar, pixel art grafikájú, véresen brutális hack & slashnek, a There is No Lightnak.

Epikus launch trailerrel érkezett meg a Soulstice

Keidas szent királyságát iszonyatos szörnyetegek lepték el, a megváltást pedig csak a kiméraként újjászületett testvérpár, Briar és Lute hozhatja el. A mai napon megjelent a Soulstice, nézzetek rá az utolsó előzetesére!

Leválasztható lemezolvasóval érkezhet az új PlayStation 5-modell

A pletykák szerint jövő szeptemberben egy új PlayStatation 5-öt dobhat piacra a Sony. A lényegi hardver nem sokat változik, eltekintve a lemezlejátszótól, amely egy külső egységként csatlakoztatható a konzolhoz.

Iszonyatosan jót tett a Cyberpunk 2077-nek az Edgerunners-sorozat

Ismét bebizonyosodott, hogy az animék erejét nem érdemes alábecsülni. A Cyberpunk: Edgerunners netflixes premierje után szabályosan kilőtt Steamen a Cyberpunk 2077.

20 percig mozog az Octopath Traveler II

Jövő februárban kap folytatást a Square Enix fantasztikus JRPG-je, az Octopath Traveler. A stúdió most több mint 20 percig demózta élesben a csodásan festő szerepjátékot.