Hírarchívum - 2022. szeptember

Búcsúzik a Winters családtól a Resident Evil-franchise

Ethan Winters és családja két epizódon át élvezhették a főszerepet a Resident Evil-sorozatban, a Capcom azonban elárulta, hogy a Shadows of Rose DLC-vel pont kerül a történetük végére.

Újdonságokkal érkezett Xboxra a Deathloop

A mai napon a Microsoft konzoljain is játszhatóvá válik a Deathloop, ráadásul a megjelenést egy izgalmas frissítés koronázza meg. Lássuk, miket hozott magával a Goldenloop Update!

A Sony XDEV stúdiója is besegít a Rise of the Ronin fejlesztésében

A Team Ninja csapata segítséget kap a Sonytól, hogy a Rise of the Ronin a lehető legjobb állapotban jelenhessen majd meg.

Sonic Frontiers - valószínűleg ilyen grafikai teljesítményre számíthatunk konzolokon

A TGS-en megkérdezték a Sega képviselőjét, hogy milyen grafikai teljesítményre számíthatnak a PlayStation- és Nintendo Switch-tulajok a Sonic Frontiersben.

Már belső nézetből is játszható a Marvel's Spider-Man

Hihetetlen és egyben gyomorforgató élmény lehet belső nézetben játszani az Insomniac nemrég PC-re is megjelent remekművét - egy videón meg is nézhetjük, hogy milyen.

Tovább szivárog a Diablo IV, közel egy órányi gameplay videó került fel az internetre

Újabb kiadós játékmenet-videó szivárgott ki a Blizzard egyik legjobban várt játékáról, a Diablo IV-ről.

Brit toplista: tovább menetel a Splatoon 3

Továbbra is erős eladásokat produkál a Nintendo legújabb játéka, de a Sony idei üdvöskéje, a Horizon: Forbidden West is szép számokat produkált a heti brit eladási listán.

Megszólalt a Rockstar a GTA VI-szivárgás kapcsán

A Rockstar nyílt levelet tett közzé a következő Grand Theft Auto kiszivárgott anyagai kapcsán, egyúttal pedig hivatalosan is elismerte, hogy a látnivalók valódiak.

Újabb platformokat hódít meg a Dragon Ball Z: Kakarot

A Bandai Namco alaposan felkészült Dragon Ball-ügyileg a Tokyo Game Show-ra, a Dragon Ball Z: Kakarot és a Dragon Ball: The Breakers kapcsán is hozott híreket.

Mégsem lesznek mikrotranzakciók a Halo: The Master Chief Collectionben

A 343 Industries még a nyáron jelentette be, hogy szeretné megvásárolhatóvá tenni a Spartan Pointokat, erről a tervéről azonban végül letett a fejlesztőcég.