Hírarchívum - 2023. november

Brit toplista: meglátszott a Black Friday akciók hatása

Az EA Sport FC 24 zárt az élen, de az utóbbi pár hónap megjelenései is szépen teljesítettek, igaz, a februári Hogwarts Legacy még mindig dobogós helyen szerepel a szigetországban.

A Loki showrunnere írja a bajba került Avengers-filmek forgatókönyvét

Habár a színfalak mögött nem minden zökkenőmentes a következő néhány év legnagyobb MCU-produkcióinál, úgy tűnik, értő kezekbe került a The Kang Dynasty és a Secret Wars forgatókönyve.

Kánon lesz az Avatar: Frontiers of Pandora

A dolgot maguk a fejlesztők erősítették meg, akik bepillantást nyertek a franchise készülő filmjeinek forgatókönyveibe, így nem csak illeszkedni fog a sorozatba a játék, de nem is egy meglévő ötlet újrázása lesz.

Úgy fest, nem kapunk jövőre Resident Evil remake-et

Legalábbis belsős források szerint, így a Capcom év végén bejelentésre kerülő játéka valami egészen más lesz, nagyon sokan azonban továbbra is remake-et látnak a dologban.

Fokozzák a biztonságot az idei The Game Awardson

A szervezők szeretnék elkerülni, hogy idén is felszaladjon valaki a színpadra, elmondásuk szerint az idei rendezvény zavartalan lesz. Keighley is bekapcsolódott a indie kategória kapcsán felmerült vitába.

Megvan az Amazon Tomb Raider-sorozatának írója

A forgatókönyvet a WandaVision és a Marvelek írónője fogja elkészíteni, hogy mikor láthatunk valamit a sorozatból, egyelőre nagyon nehéz megmondani. Közben más projektek is készülnek az Amazonnál.

Végre előkerült az NCSoft nagyágyúja, a Project M

Dél-Korea egyik legnagyobb játékkiállítására, a G-Star 2023-ra időzítette az NCSoft a tavaly leleplezett narratív thrillerjük, a Project M legújabb előzetesét. Még mindig döbbenetesen jól néz ki.

Hivatalosan is 2024 júniusára csúszik a Destiny 2: The Final Shape

Miután a Bungie durva leépítéseken esett át, sokan tudni vélték, hogy nem készül el jövő februárra a Destiny 2 utolsó bővítménye. Most már hivatalos a csúszás, 2024 júniusánál hamarabb ne számítsunk rá.

Huszonöt játékot mutatnak be a PC Gaming Show: Most Wanteden

Habár a PC Gaming Show-t rendre nyáron rendezik meg, november utolsó napján egy extra műsorral kedveskednek nekünk a szervezők. A Most Wanted adásában 25 sikervárományos játék kerül terítékre.

Bejelentették a King Arthur: Knight’s Tale kiegészítőjét, a Legion IX-et

A jövő év elején a római kilencedik légióra koncentráló bővítmény érkezik magyar NeocoreGames szerepjátékához. Csavar a dologban, hogy a derék katonák egytől-egyig élőhalottak és veszélyt jelentenek Avalonra.