Hírarchívum - 2023. december

HWSW: Európában is elrajtolt a Meta Threads

December 14-től Európában is elérhető a Meta legfiatalabb közösségi platformja, az Instagram alapjaira építő Threads az Európai Unióban, ezzel újabb félmilliárd potenciális felhasználó számára megnyitva a lehetőséget a regisztrációra.

Érdemes a stáblista után is játszani a God of War Ragnarök: Valhallával

Már elérhető Kratos legújabb kalandja ingyenesen, és nemcsak roguelike játékmenetével kecsegtet minket, de bőven találhatunk a játék jövőjére és en bloc a sztorira tett utalásokat. A játék egyik írója még meg is erősítette, hogy a stáblista után is van bőven mit felfedezni.

Újabb trailert kapott a Persona 3 Reload

Ezúttal nem karaktervideót vagy játékmenet-videót kaptunk, hanem a bársonyszoba és annak lakosai, Igor és Elizabeth kerültek bemutatásra. Nézzük meg mit tudunk majd csinálni ebben a különleges helyiségben!

Mobilokra tart a Sonic Mania Plus

A közönségkedvenc Sonic-játék eredetileg 2017-ben jelent meg, majd rá egy kis idővel kapott egy kibővített kiadást – amit a „Plus” szócska jelez nekünk – és most, nemsokára mobilokon is elérhető lesz a játék a Netflix egyre impozánsabb játékkatalógusában.

Késik a Marvel’s Spider-Man 2 New Game Plus módja

Póki kalandjához sajnos már nem érkezik idén nagyobb frissítés – derül ki a stúdió közleményéből, de szerencsére azért nem kell majd sokat várnunk, hiszen jövő év elejét tűzték ki célul, hogy akkor kapjuk meg számos újdonság mellett a New Game Plus módot is.

Fortnite - az Epic továbbra is a Nintendo karakterei felé kacsingat

A népszerű battle royal repertoárja folyamatosan frissül, más univerzumokból ismert szereplőkkel, illetve hírességekkel. A japán cég azonban egyelőre nem járul hozzá, hogy a Nintendo kedvelt arcai is elérhetők legyenek.

Visszatér a Sárkányharcos: itt a Kung Fu Panda 4 első trailere!

Te is szereted a duci, folyamatosan az evésre gondoló kung fu harcos pandát? Ha a válasz igen, akkor van egy jó hírünk: befutott a Kung Fu Panda 4 első előzetese!

2024-re csúszik a Fallout 4 újgenerációs frissítése

Két éve bejelentették, hogy a Bethesda Softworks posztapokaliptikus játéka egy next-gen frissítéssel bővül a 2023-as évben. Ez az update azonban idén mégsem ért ide, ezúttal 2024-re ígérte a fejlesztőcsapat.

Íme, ezek a játékok érkeznek decemberben a PlayStation Plus katalógusába!

Új hónap, újabb játékok a PlayStation Plus Extra és Prémium katalógusában: december 19-től számtalan szuper címet kaparinthatnak meg az előfizetők. Többek között a Grand Theft Auto V-öt is!

Az Epic Games Store idén is eláraszt bennünket karácsonyi ajándékokkal!

Az Epic Games Store egyik legszebb hagyománya, hogy minden karácsonykor ingyenes videójátékokkal látja el a játékosait: ez idén sincs másként! A mai naptól máris elérhető az első meglepetés.