Hírarchívum - 2023. december

Hivatalosan is elkaszálták a The Last of Us multiplayer spinoffját

A több hónapnyi hallgatás és bizonytalanság után a stúdió végre egyértelmű nyilatkozatot adott ki a beígért játékról: megerősítették, hogy törölték a projektet.

Ingyenes kiegészítő érkezett a Lords of the Fallenhez

A Season of Revelry új mechanikákat és karácsonyi dekorációt is hoz. Ráadásul ez még csak az első rész, jövő héten érkezik még egy ingyenes csomag a játékhoz.

A Netflix jelenleg közel kilencven játékot fejleszt

A világ egyik legnépszerűbb streamingszolgáltatója nem viccel, ha a játékokról van szó: egy friss jelentés szerint jelenleg közel 90 videójátékon dolgozik a Netflix.

Friss concept artokon mutatkozott a Marvel's Blade

Sebastien Mitton, az Arkane munkatársai friss képeket osztott meg a Marvel's Blade készülőben lévő videójátékról: három egyedi képet leplezett le a város különböző területeiről.

2024 elején rendezik meg a Palia következő eventjét

Ha a mindennapok izgalmai elől szeretnél elmenekülni, akkor remek választás a Palia: 2024 elején ezt még jobban garantáljuk, érkezik a játék következő eseménye, a Luna New Year.

Február elején érkezik az Atomic Heart: Trapped in Limbo

A Focus Entertainment és a Mundfish bejelentették az Atomic Heart következő DLC-jének a megjelenési dátumát: a Traped in Limbo 2024. februárjában jelenik meg.

Előzetest kapott Ryan Reynolds új filmje, az IF

Téged is érdekel, hogy mi lesz a képzeleletbeli barátokkal, ha a gyermekek felnőnek? Erre a kérdésre keresi a választ Ryan Reynolds és John Krasinski legújabb mozifilmje!

Visszatér a Beverly Hills-i zsaru, magyar felirattal érkezett az első trailer!

28 éve várjuk Axel Foley visszatérését, a veterán nyomozó pedig jövő nyáron végre újra a tévéképernyő elé szegez minket. Megérkezett a Beverly Hills Cop: Axel Foley első előzetese!

Egy póló leplezte le, hogy kikkel csinálja meg Hideo Kojima a Death Stranding-filmet

Már az elején lelőjük a poént, a Kojima Productions az A24 stúdióval állt össze, hogy filmre vigyék a Death Strandinget. Kíváncsian várjuk mi fog kisülni az együttműködésből, hiszen Kojima zsenialitása és az A24 filmográfiája azt is előrevetítheti, hogy egy igazán különleges kalandban lesz majd részünk.

Nem ajánlatos belélegezni a Steam Deck által kibocsájtott gőzt

Ki gondolta volna? A játékosközösség biztos nem, és nem is tervezik betartani a Valve által kiadott közleményt, legalábbis ez látszik abból a közösségi média-cunamiból, ami mind a Redditet, mind az X-et elöntötte.