Hírarchívum - 2023. március

Life by You – szeptemberben indul a korai hozzáférés

Paradox életszimulátora PC-re fog érkezni az ősszel, szerencsére ismert a játék ára is. Konzolos verzióról nincs hír egyelőre, de a stúdió másik játéka alapján nem kizárt a dolog.

A Netflix tovább bővíti a játékpalettáját

A streamingszolgáltató már pár éve belépett a mobiljátékok piacára. Az előfizetéssel játszható játékok listája komoly bővülés előtt áll, kérdés, hogy fognak-e velük foglalkozni az előfizetők.

Új traileren és képeken a Star Wars Jedi: Survivor

A megosztott videó elvileg a játék hivatalos story trailere, azonban nem tudunk meg belőle túl sokat. Legalább nem spoileres. A galaktikus helyzet egyre fokozódik.

Frissítve: Áprilisban rajtol a Trinity Fusion early access

A játék PC-n lesz játszható korai hozzáféréses modellben. A roguelite platformer végleges megjelenésének dátuma még nem ismert, azonban várhatóan több platformra is megérkezik az idén.

Új stúdiót nyit a Respawn Entertainment

A wisconsini stúdió feladat az Apex Legends fejlesztése lesz, a stúdió élére pedig egy iparági veteránt állítottak. A játék további tartalmait már ez a csapat fogja szállítani

Újfajta párbeszédtechnikát villanthat a Marvel's Spider-Man 2

Az Insomniac programozója egy stream során beszélt a játék technikai újításáról. Elmondása szerint hasonló megoldás lesz majd a készülő Wolverine-játékban is, részleteket viszont nem árult el.

A héten jön a Sonic Frontiers DLC-je

Az első a beharangozott három ingyenes DLC-ből március 23-án válik elérhetővé, de még nem tiszta, hogy mit fog tartalmazni. Még kettő ilyen érkezik az idén.

Ismerős arc a Diablo IV bétájában

Most hétvégén tartották az előrendelők számára a korai béta hozzáférést, és több játékos is találkozott az első rész ikonikus ellenségével, aki semmit sem vesztett bájából és erejéből.

Kérdéses az Octopath Traveler első része PlayStationre

Az első rész még nem kapott PlayStation-portot, és bár nem szüksége a második rész teljes körű élvezetéhez, a rajongók örülnének neki. Azonban a fejlesztők nem erősítették meg, hogy készülne ilyen.

Anime rövidfilm-sorozat készül a Resident Evil 4 alapján

Az első rész már elérhető. A szó szerint rövid epizódot a Nippon Animation készíti, így duplán szórakoztatóra sikerült a végeredmény.