Hírarchívum - 2023. március

Újabb év játéka-díjat nyert az Elden Ring

Tegnap éjjel átadták a 2023-as Game Developers Conference díjait. A legnagyobb presztízsű trófeát a FromSoftware alkotása vitte el, John Romero pedig életműdíjat kapott.

Soulframe - mozgásban a Warframe-csapat új játéka

A Digital Extreme csapata bátor volt, hiszen nyilvános betekintést engedtek a Soulframe nagyon korai változatába. Sok munka vár még a csapatra, de úgy fest, erős lábakon áll a játék.

Már komplett játékokat is készíthetünk a Fortnite-ban

Nagy dobással érkezett a GDC-re az Epic Games. A vállalat bemutatta a Fortnite saját Unreal Editor alkalmazását, amelyben teljes játékokat is készíthetnek a szárnyaikat bontogató fejlesztők.

Elképesztően élethű a Senua's Saga: Hellblade II arcanimációja

Lélegzetelállító techdemóval készült a GDC-re a Ninja Theory csapata. Az Unreal Engine 5-ön pörgő mocap-felvételeket nem nehéz összetéveszteni a valósággal.

Pazarul fest a Lords of the Fallen

A Game Developers Conference alkalmából kapott igen látványos bemutatót a Lords of the Fallen rebootja. Az Unreal Engine 5-ön virító játék továbbra is remekül fest.

Bemutatkozott a Counter-Strike 2

A Valve egy csokornyi videó kíséretében rántotta le a leplet a Counter-Strike 2-ről és annak újdonságairól. Minden tekintetben modernebbé és fejlettebbé válik a népszerű online lövölde.

Elvarázsol a világvége a Dead Island 2 nyitóvideójában!

A napsütötte Los Angelesnek még a zombiapokalipszis kellős közepén is megvan a maga varázsa. Ütős nyitány vár a Dead Island 2 játékosaira.

Friss előzetesen a Horizon Forbidden West: Burning Shores

Rövid, de annál látványosabb előzetest kapott a Horizon Forbidden West nagy kiegészítője, a Burning Shores. Előrendelői extrákkal várhatjuk a Los Angeles-i kalandokat.

HWSW: Az Activision-frigy lehet a Microsoft appboltjának nyitja

A Microsoft nem titkolja, hogy kifejezetten mobiljátékok értékesítéséhez szánt piacteret indítana. Ehhez természetesen az Activison Blizzard húzócímei jelentenének nagy előnyt - írja a HWSW.

Megérkezett Morbius a Marvel's Midnight Sunsba

Morbius már a harmadik karakter, akit a Firaxis taktikai játékában megvásárolhatunk, így a játszható hősök névsora már 15 főre bővült. A DLC The Hunger címen fut, ami jól prezentálja vámpírunk identitását.