Brit toplista: focisták, istenek és nekromorfok

 • Írta: szlav
 • 2023. február 6.
 • Toplista
Link másolása
A Hogwarts Legacy megjelenése előtti hét olyan volt, mint a vihar előtti csend. Papírforma szerint alakult a brit eladási lista, élen a megszokott nagy favoritokkal.

Három dolog biztos az életben: az adó, a halál, meg az, hogy a FIFA mindig előkelő helyen végez a brit toplistán. Miután a Dead Space-remake eladásai a második hétre lecsillapodtak (meg hát amúgy sem tarolt akkorát a dobozos piacon), újra olyan címek kerültek az élre, amelyek állandó visszatérők a dobogó előkelőbb fokain. A szigetország játékosai továbbra is hatalmas lendülettel dobálják a fontokat a FIFA 23 után - a futballjáték eladásai 11 százalékot erősödtek az előző heti összesítéshez képest.

Ezt követte a God of War: Ragnarök, amely hasonlóképp 12 százakékot erősödött, mindez pedig azt jelenti, hogy Dead Space csak harmadikként fért fel a dobogóra. A remake eladásai egyébként 52 százalékot estek az elsőheti roham után. A lista egyetlen új megjelenése a SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake volt, amely éppen csak el tudta kapni a 10-es toplista legalját.

 1. FIFA 23
 2. God of War: Ragnarök
 3. Dead Space
 4. Matio Kart 8: Deluxe
 5. Call of Duty: Modern Warfare II
 6. Nintendo Switch Sports
 7. Minecraft (Switch)
 8. Grand Theft Auto V
 9. Pokémon Violet
 10. SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...