No Man's Sky PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Elképesztően hangulatos felfedezős akció-kalandjáték a Hello Gamestől.
1582135200

Élő hajókat is vezethetünk a No Man’s Sky-ban

A No Man's Sky soron következő frissítésében a játék univerzumának eddigi legfurcsább lakóival találkozhatunk: élő, lélegző hajókkal. Azon túl, hogy felnevelhetünk egy sajátot, egy küldetésben még az eredetüket is megismerjük.
1579380780

Az elmúlt évtized legnagyobb hatású játékai

Tíz év hosszú idő a videojátékok történelmében. Sok jó és kevésbé jó játékkal volt dolgunk ezalatt, de volt köztük néhány, amelyek igazán mély nyomot hagytak maguk után. Megpróbáltuk összeszedni őket egy tízes listában.
1576569600

No Man’s Sky - jön a valódi űropera

A ByteBeat címre hallgató legújabb frissítésben az űrbéli szintetizátorok kapják a főszerepet, melyekkel olyan futurisztikus hangzású műveket kreálhatunk, amilyeneket csak akarunk.
1574946000

No Man's Sky - megérkezett a Synthesis update

Több életminőségi javítást is hozott a No Man's Sky 2.2-es frissítése. Számos új fegyverrel bővült az eszköztárunk, tovább fejleszthetjük kedvenc űrhajóinkat, vagy akár le is bonthatjuk azokat ócskavasakra.
1565863200

Döcögősen indult a No Man's Sky: Beyond

Már játszható a No Man's Sky eddigi egyik legnagyobb és legfontosabb frissítése, de akik korán csapnak bele a kalandozásba, azok készüljenek: rázós lesz az út. A Hello Games szerencsére gőzerővel dolgozik a javításokon.
1565289960

Launch traileren a No Man's Sky új kiegészítője

Jövő héten debütál a No Man's Sky soron következő ingyenes kiegészítője, amely alaposan kibővíti majd a döcögős rajtot vett űrhajós kalandot. Egy trailerrel hangol a Hello Games a premierre.
1564765207

No Man’s Sky - dátumot kapott a következő frissítés

A Hello Games egy előzetes kiséretében jelentette be, hogy augusztus közepén élesíti a No Man's Sky következő nagy frissítését, a Beyondot, ami többek között már a különböző VR-szemüvegeket is támogatni fogja.
1553598046

VR-támogatást kap a No Man’s Sky

A katasztrofális rajt óta a Hello Games nagyon összekapta magát, és rengeteg munkát ölt abba, hogy rendes játékot faragjon a No Man’s Skyból. Hamarosan érkezik is majd egy új frissítés, amivel VR-módot is kapnak a rajongók.
1552662000

No Man’s Sky - úton a Beyond frissítés

Újabb ingyenes frissítést kap a procedurálisan generált űrbéli felfedezős játék, mely három nagyobb durranást is tartogat a játékosok számára. Ezek közül az első nem más, mint a No Man’s Sky Online.
1549213222

Imádnivaló rajongói filmet kapott a No Man's Sky

A Free Dad Videos YouTube-csatorna alapítója, Matt Silverman ötéves kislányával együtt elkészítette a No Man's Sky legaranyosabb rajongói filmjét. A pár perces történet közel fél év munkájának a gyümölcse.