Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
1541854800

Komoly változások előtt az Overwatch

Az Overwatch hamarosan élesedő frissítése a játék teljes újratelepítését és így letöltését igényli, mivel bizonyos alapvető részei széleskörű átalakítás elé néznek PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt.
1541237400

Overwatch - minden, amit Ashe-ről tudni illik

A BlizzCon Overwatch-színpadán Ashe-é volt a főszerep. Fussunk át azon, hogy pontosan hogy jött létre és milyen képességekkel lép pályára a kalapos hölgyemény, na meg persze a show valódi sztárja, Bob!
1541190603

Overwatch - bemutatkozott Ashe

Az Overwatch sem maradhatott ki a BlizzCon nyitóünnepségének felhozatalából, így kiderült, hogy Ashe lesz a játék huszonkilencedik játszható hőse. Ashe igazi fegyverforgató és a Deadlock Gang vezetője.
1540310423

Kiszivárogtak a LEGO Overwatch-készletek

A korábban beharangozott LEGO Bastion után az amerikai Target jóvoltából idő előtt lebuktak az Overwatch LEGO-készleteinek további darabjai. Tulajdonképpen minden hős kap majd saját kiszerelést.
1539271800

Overwatch - LEGO Bastion érkezik elsőként

Közelednek az első hivatalos Overwatch LEGO-figurák, melyek közül Bastion már fel is tűnt a Blizzard Gear Store-ban. A nem is olyan távoli jövőben várhatóan újabb karakterekkel fog bővülni a kínálat.
1539151230

Overwatch - elindult a Halloween Terror

Kezdetét vette az Overwatch halloweeni eseménysora, melynek keretében újra nekiveselkedhetünk a PvE-re kihegyezett Junkenstein’s Revenge-nek, illetve kilenc vadonatúj skint is zsákmányolhatunk.
1538636400

Új vezető a Blizzard Entertainment élén

Vezetőváltás történt a Blizzard háza táján. A korábbi vezérigazgató, Mike Morheim helyére a World of Warcraft producere, J. Allen Brack áll. Más új nevekkel is bővül a vállalat vezetői csapata.
1538485239

Overwatch - visszatér a Halloween Terror

A jövő héten veszi kezdetét a már szokásosnak mondható Halloween Terror event az Overwatchban. A pontos tartalom még nem ismert, de folytatódik a Junkenstein's Revenge sztorija. A Blizzard egy rövid teaserrel jelentkezett.
1537689600

Overwatch - kanyarban a Torbjörn rework

Szinte rá sem fogunk ismerni az Overwatch egyik klasszikus karakterére, mindenki kedvenc svéd gépésze, Torbjörn, ugyanis komoly változtatásokon fog átesni. Jeff Kaplan fejlesztői naplója mindent elmagyaráz.
1536760800

Élesedett Busan, az Overwatch legújabb térképe

Az idei Gamescomon bemutatkozott D.Va saját rövidfilmje, ahol első körben láthattuk Busan városát. A legújabb frissítéssel végre a live szervereken is kipróbálhatjuk az új CP-mapot és az azzal érkező változtatásokat.