Hírarchívum - 2006. október

Újabb film készül a Street Fighter alapján

Jean-Claude Van Damme főszereplésével 1994-ben már született egy Street Fighter-mozi, ám az nem volt túlzottan sikeres: na talán majd 2008-ban a következő próbálkozás...

Információk érkeztek a régi-új Tomb Raider-részről

A nyár elején derült ki, hogy az Eidos kiadásában jövőre új Tomb Raider-cím jelenik meg PC-re, PS2-re és PSP-re, mely az első rész alapján készül a Core Design műhelyében.

Újabb négyszáz friss kép galériánkban!

Összeszedtük az elmúlt hét legfrissebb négyszáz képét: kemény címek is szerepelnek ám a felhozatalban, így újfent érdemes minket választani, nem pedig Győzikét...

Exodus from the Earth - Az Utopia City alkotóitól

Science-Fiction FPS van készülőben az Utopia City fejlesztőinek műhelyében. Az Exodus from the Earthben lesz sok akció, küldetés és egy "B"-kategóriás történet is persze.

A Splinter Cell: Double Agent az Xbox Live legjobbja

Megérkezett az Xbox Live legjobbjait összesítő, tíz címet felvonultató lista. Nem nagy meglepetés, hogy az élen a most megjelent Splinter Cell: Double Agent található.

2008-ig teljesen ingyenes az Anarchy Online

A Funcom bejelentette, hogy tudományos-fantasztikus, masszívan online játszható szerepjátékuk, az Anarchy Online egy kiegészítőjével ingyenes lesz 2008-ig.

Elkészült a Warhammer: Mark of Chaos

Az Armies of Exigo című stratégiát is jegyző magyar fejlesztőcsapat, a Black Hole Entertainment elkészült második remekével, a Warhammer: Mark of Chaosszal.

Halo 3 - az első képek és részletek

Az Electronic Gaming Monthly magazin friss számában befigyel egy 17 oldalas Halo 3 előzetes, melyből mi is szemezgettünk egy kicsit.

Megjelent a Race: The WTCC Game demója

Az Eidos és a SimBin a mostani hétvégét látta a legmegfelelőbbnek, hogy feldobja az internetre a Race: The WTCC Game kipróbálható demóját.

Már tölthető a Need for Speed: Carbon demója

Megjelent a Need for Speed sorozat legújabb részének, a Carbon-nak a kipróbálható demója. A cuccot eddig csak az Xbox 360 és a PS2 tulajok élvezhették ki...