Hírarchívum - 2006. október

Hivatalos Rogue Warrior bejelentés

A Bethesda kiadásában megjelenő, Zombie Studios által fejlesztett Rogue Warriort hivatalosan is bejelentették. A srácok az első képeket is elküldték nekünk.

Elkészült a Splinter Cell: Double Agent PC-s verziója

A Ubisoft bejelentette, hogy révbe értek a PC-s Splinter Cell: Double Agentnek fejlesztési munkálatai, s két héten belül végre megjelenhet ez a verzió is.

Made Man - Novemberben végre boltokba kerül

Sok-sok képet, videót, sőt már egy demót is láttunk a PC-re és PS2-re megjelenő Made Manből, mely eredetileg idén szeptemberben jelent volna meg. Volna...

Bejelentették a PSP-exkluzív Call of Duty-játékot

Kétségtelenül az Activision fő bevételi forrását jelenti a Call of Duty-sorozat, melynek egyes részei a PC mellett nem egy konzolon bizonyítottak, hengereltek le bennünket.

Csak jövőre érkezik a Rayman: Rabing Rabbids

Az eredeti tervek szerint még idén, pontosabban a karácsonyi időszak alatt boltokba került volna a Rayman-sorozat negyedik része, a Raving Rabbids...

XI. nemzetközi amatőrfilm-szemle az Urániában

Vízenjárás címmel rendezi meg a Faludi Ferenc Akadémia nemzetközi amatőrfilm-szemléjét, az Uránia Nemzeti Filmszínházban november 10-11-én.

Beindult a Tony Hawks Project 8 weblapja

Skiz0 küldte be a deszkásoknak aranyat érő hírt, miszerint az Activision nemrég fellőtte a Tony Hawks Project 8 játék hivatalos honlapját.

Terrorist Takedown: Covert Operations demó

Még csak most vasárnap jelentették be a Terrorist Takedown negyedik kiegészítőjét, a Covert Operations-t, és már karmainkban is a demója!

Lokálban a Sid Meiers Railroads demója

Ma megjelent a jó öreg Sid Meier nevével fémjelzett Railroads kipróbálható demója, mely egy tutorialt és egy kisebb pályát tartalmaz.

The Show - Gyönyörű stratégia a Gotcha alkotóitól

A Gotcha című játékot is jegyző Sixteen Tons Entertainment új stratégiája a The Show, melyről négy friss képet is megtekinthettek itt, a Gamekapcson...