Hírarchívum - 2006. október

Két hetet késik a Star Trek: Legacy

A PC-re és X360-ra készülő Star Trek: Legacy megjelenését eredetileg szeptemberre tervezték, ám végül november 7-e lett a hivatalos dátum. Vagyis csak lett volna...

Utalás a Diablo-könyvben az új rész sztorijára

Új könyvtrilógia indult nyugaton, mely a Diablo világára építi történetét - a szerző állítása szerint a sorozat első részében fontos utalások olvashatóak a Diablo 3-ra vonatkozva.

Rogue Warrior - FPS az Oblivion készítőitől X360-ra

A The Elder Scrolls IV: Obliviont is készítő Bethesda bejelentette, hogy a Shadow Opsot jegyző Zombie Studios segítségével X360-exkluzív FPS-en dolgozik.

Lokálból tölthető a FIFA 07 legfrissebb javítása

Megérkezett a FIFA 07 első komolyabb javítása, melynek magyar verzióját tőlünk is letölthetitek. A fájl mindössze hat megabájtos, ám rengeteg dolgon változtat!

Képek a Postal-film forgatásáról

Tegye fel a kezét az, akinek tényleg tetszett a House of the Dead, vagy az Alone in the Dark, esetleg a BloodRayne! No látjátok: a Postal-film ezek után kinek jön majd be?!

PSP-n is játszhatóak lesznek a PS3-as játékok

A japán Famitsu magazinból tudtuk meg, hogy a közel- s távoljövőben megjelenő PlayStation 3-as játékok hordozható PSP-n is játszhatóak lesznek majd!

Finisben a Gears of War munkálatai

Bejelentése óta várjuk az Unreal-játékokat is jegyző Epic Games új gammáját, a Gears of Wart - a cím végre elkészült, s hamarosan boltokba is kerül világszerte!

Elkészült a F.E.A.R. X360-as változata

A Vivendi valamilyen beteges indulatból állandóan félelemben kíván tartani bennünket, ártatlan játékosokat: a jövő héten érkezik a next-gen F.E.A.R.

Sid Meier's Civilization és Pirates! a Steamen

Megannyi kiadó után (Majesco, Activision, etc.) most a 2K Games állapodott meg a Steamet fejlesztő Valve fejeseivel, miszerint a rendszer forgalmazhatja játékaikat.

Angliában hódít a Football Manager 2007

Megtört a jég! Megtört, ugyanis több hetes uralma után a FIFA 07 visszavonulni kényszerült a Football Manager 2007 által, mely elfoglalta a dobogó első fokát.