Hírarchívum - 2006. október

Prey - Túl az egy millión: a folytatás következik...

A 3DRealms munkatársa, Scott Miller a napokban azt írta blogjában, hogy nem régen megjelent sikerjátékukból, a Prey-ből 1 millió darabot értékesítettek.

Az első Epic droppok a Burning Crusade-ben!

Igazán érdekes kis csemegére hivta fel figyelmemet Tetris barátom, ugyanis megmutatta nekem az első epic droppokat, amik a Burning Crusade-ben estek a minap!

Bemutatkozik az AVA

A Neowiz és a RedDuck bemutatta legújabb játékát, az Unreal Engine 3.0-t használó AVA-t. Az FPS-ből már megérkeztek az első képek is.

Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 készülőben

Az UbiSoft őszi pénzügyi jelentéséből tudtuk meg, hogy már készülőben van a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter második része.

Ilyen a Rainbow Six: Vegas demója

Tegnap megérkezett a Rainbow Six: Vegas X360-as demója: az Xboxyde.com munkatársai ki is próbálták a cuccot, s videót készítettek róla. Külföldi kollégáink műve következik...

Jövő év elején érkezik a Halo 3 demója?

A Game Informer Online állítása szerint 2007 első félévében letölthetővé válik az egyelőre X360-exkluzív Halo 3 demója az Xbox Live Marketplace-en...

Sid Meier's Railroads demóra várunk

A nem olyan régen megjelent Sid Meier's Railroads kipróbálható verziója még a héten megérkezik, így aki még nem ejtette meg a vásárlást, most már ne is siesse el!

Illegális lesz behozatni a PlayStation 3-t Európába

Európába tilos lesz behozatni, a külföldi kereskedőknek pediglen exportálni nem szabad majd a Sony következő generációs konzolját, a PlayStation 3-t.

Nem lesz 100 gigás merevlemez az X360-hoz

Egy koreai lap tudosítása szerint egy helyi konferencián 100 gigás merevlemez és 256 megabájtos memóriakártya készültét jelentették be X360-hoz. A hír kacsa volt...

Elhalasztották a Burning Crusade megjelenését!

Legszörnyűbb rémálmom igazolódott be, ami talán még Freddy Krügernél is borzasztóbb! Késik a Burning Crusade!