Hírarchívum - 2006. november

Márciusban érkezik a Command & Conquer 3

Az EA végre közzétette a Command & Conquer 3 megjelenési dátumát. Ha minden igaz, akkor a játék egészen pontosan március 23-án már megvásárolható lesz.

Újabb exkluzív címeket vesztett a Sony

A Grand Theft Auto IV és az Assassins Creed után újabb Playstation 3 exkluzív címek csúsztak ki a Sony kezéből, és paktáltak le a Microsoft-tal.

Xbox 360 árcsökkenés várható

Robbie Bach, a Microsoft Entertainment and Devices részlegének elnöke a Mercury News-nak adott interjújában elárulta, hogy hamarosan Xbox 360 árcsökkenés várható.

Windows XP Playstation 3-ra

A TechEBlog-on egy igen érdekes videó látott napvilágot, melyen egy programozó Windows XP-t futtat a gyárilag Linux-ot használó Playstation 3 konzolon.

Bemutatkozik a Me and the Town of Sims

Meg se lepődünk, hogy Nintendo Wii-re is készül egy The Sims verzió. A játék mind grafikailag, mind látványvilágban teljesen különbözni fog az eddig megszokottól.

A plazma TV pusztító Wii távkapcsoló

Korábban már lehetett pletykákat hallani játék közben elszabadult Wii távkapcsolókról. A biztonsági csuklópánt gyengeségét most képekkel és videóval bizonyítjuk.

63 fénykép Csernobil árnyékában

Már sokan eltemették a STALKER: Shadow of Chernobyl-t, pedig a most érkezett képek arról tanúskodnak, hogy igencsak elemében van a GSC új játéka.

Már tervezik a Gears of War negyedik részét?

Alig, hogy megjelent a Gears of War első epizódja, máris a negyedik részről pletykálnak. A szóbeszéd persze nem alaptalan, hiszen maga Mark Rein indította útjára.

World of Warcraft: Burning Crusade intro hírek

Ha jól emlékszem 2003-ban láthattunk a Blizzard boszorkánykonyhájából igényes és hangulatos renderelt videót, mely után mindenki libabőrös lett.

A "Diablo utód" új videója!

Nos, én először mikor meghallottam, hogy a Hellgate: London FPS-RPG keveréke lesz, nem nagyon hittem benne, hogy jó lesz, pedig most minden jel erre mutat.