Hírarchívum - 2006. november

Folytatódna a Lost Planet?

Az Xbox 360-exkluzív Lost Planet: Extreme Condition megjelenése ugyan januárban várható, azonban a fejlesztők már a folytatáson gondolkodnak nagy erőkkel.

Gears of War-módra átalakított Xbox 360

Olykor igen-igen elcsodálkozunk a tehetséges modderek egyes munkáin: legyen az egy átalakított számítógépház, avagy egy alaposan átdolgozott konzol.

A britek focimániája legyőzte a Gears of Wart

Megérkezett a legfrissebb brit toplista! Nagy meglepetésünkre az angolok focimániája még a Gears of Wart is le tudta győzni.

Megérkezett a PlayStation 3 legújabb frissítése

Alig érkezett meg Japánba a PlayStation 3, az első firmware frissítés már letöltésre készen állt, holott akkor még egy hét volt hátra az amerikai premierig...

Folyamatosan kiegészül majd a Killzone 2

Legalább ezer éve nem hallottunk már a PS2-n és PSP-n nagy sikereket elért Killzone-sorozat felől, ám úgy tűnik megtört a jég, s szépen elkezdenek szállingózni az első infók.

Karácsonyi LocoRoco meglepetés

Karácsony van, LocoRoco-földön már semmitől sem kell tartanod - sőt, most ünnepi meglepetésként új szereplők, új szintek és új dalok várnak rád a yourpsp.com-on!

Másodpercenként 1-1 Wii konzol talál gazdára

A november 19-i indulás óta nem kevesebb, mint 600000 darab Nintendo Wii konzolt adtak el csak az USA-ban, vagyis nagyjából minden másodpercben 1-et.

Advanced Warfighter 2 - az első képek

Megérkeztek az első screenshotok a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter második részéből. A képek nem sokat sejtetnek, de azért ez is több, mint a semmi.

További érdekességek a Wii körüli balesetekről

Tegnap éjjel már publikáltunk néhány képet és egy videót is a Wii körüli balesetekről, kőkeményen lovagolva a témán továbbra is, most újabb incidensekről számolunk be.

Mikor legális egy emulátor használata?

Bár eleddig nem igen terjedt el a különféle emulátorok használata, hiszen több tízéves játékokon kívül nem sikerült még például PC-n tökéletesen futtatni konzolos programokat.