Hírarchívum - 2006. november

Tölthető a War Front többjátékos demója

Megérkezett a magyar illetőségű Digital Reality által fejlesztett, szépreményű világháborús stratégia, a War Front: Turning Point többjátékos demója.

Egy hetet csúszik a MotorStorm megjelenése

A Sony értesített bennünket a szomorú hírről, miszerint a PS3-exkluzív MotorStom japán boltokba kerülése hét nappal később lesz esedékes a tervezettnél.

Postal: The Movie - az első teaser trailer!

Megjelent az első trailer Uwe Boll legújabb filmjéből, az azonos című játék alapján készített Postal-ból. Beteg humorból nem lesz hiány, az már most biztos!

Jövő márciusban érkezik a Halo 3?

Unatkozó kollégáink a Joystiq-on egy érdekes utalásra lettek figyelmesek az egyik régi Xbox 360 reklámfilmben, mely talán a Halo 3 megjelenését mutatja.

Cipher Complex - az első képek és videó

Megjelentek az első képek és egyéb látnivalók az idén júniusban bemutatott Cipher Complex-ből, mely egy látványos nextgen akció-krimi lesz, a legjobbak közül.

Átnevezték a Heroes-t

Új címet kapott a Killer7-t is jegyző Grasshopper legújabb játéka, az exkluzívan Nintendo Wii konzolra készülő Heroes. A játék immáron a No More Heroes névre hallgat.

Már készül a Runaway 3

Még meg sem jelent a Runaway 2: The Dream of The Turtle, de a Pendulo Studios emberei már megerősítették, hogy elkezdtek dolgozni a harmadik epizódon.

Xbox 360 vs. PS3 videók

A Gamevideos munkatársai készítettek egy igen érdekes sorozatot, melyben az Xbox 360 és a Playstation 3 konzolokat hasonlítják össze különböző játékok segítségével.

Kiegészül a Ship Simulator 2006

Hat új hajóval egészül ki a Lighthouse és a VSTEP közös játéka, a Ship Simulator 2006. Az új vízi járművek mellé természetesen új küldetések is társulnak majd.

Bet on Soldier: Black-out Saigon demó

A Kylotonn Entertainment és a Frogster Interactive jóvoltából ma megjelent a Bet on Soldier második kiegészítőjének, a Black-out Saigon-nak a demója.