Hírarchívum - 2006. március

Evolution GT demó

Ma délután napvilágot látott a Milestone legújabb autószimulátorának, az Evolution GT-nek a kipróbálható demó verziója. A programba 4 pálya és 5 autó fért bele.

Jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten sok finom anyaggal gazdagodhatunk. Lesz új BF2, Blazing Angels, Championship Manager, Daemonica, két új Far Cry Instincts meg minden más.

BF2 - Modern Combat: Xbox vs. X360

A múltkori Far Cry összehasonlító videó után, itt a hivatalos Battlefield 2: Modern Combat múvi, mely az Xbox és az X360 verziókat veti össze.

Késik a HD-DVD

Korábban már beszámoltunk Nektek egy körülbelül egy hónapos HD-DVD késésről: úgy tűnik az új lemezformátum március végén sem jelenhet meg.

Átverés volt a Nintendo GO

Néhány napja beszámoltunk róla, hogy a Nintendo várhatóan a GDC-n jelenti be a Revolution új nevét. Ez nem történt meg, sőt még a mellékelt fénykép is fake volt.

Ghost Recon 3: PhysX-el és anélkül

Az Ageia honlapjára felkerült egy rövidke videó, melyben a Ghost Recon 3 egyik robbantós jelentét hasonlítják össze a cég videókártyájával és anélkül.

Premier: Metal Slug Collection

Úgy tűnik mostanában egy születésnapi játékcsomag kiadása a divat - ezúttal a Metal Slug Collection van tervbe véve kizárólag PSP-re.

GDC 2006: Képek a PS3 prezentációról

Bár a GDC játékkiállítás már véget ért, azért még most is szállingóznak az infómorzsák. Ezúttal új fényképeket kaptunk a Playstation 3 prezentációról.

Az új rekord: 2,56 tbps

Pénteken újabb adatátviteli rekordot állított fel a német Fraunhofer Institute for Telecommunications és a japán Fujitsu nagyvállalat. Az eredmény: 2,56 tbps!

Alakulgat a Rail Simulator

A vonatozás szerelmeseinek újabb Messiása körül nem állt meg az élet: a fejlesztések GŐZerővel haladnak!