Hírarchívum - 2006. március

A Rebellion megszerezte a Strangelite studiót

A mai nap folyamán frissülő Strangelite website-on, új információk láttak napvilágot a cég életében történt eseményekkel kapcsolatban.

Battle for Middle-Earth 2 - v1.02

Mint korábban jeleztük Nektek, hogy peccsek érkeznek majd a Gyűrűk Ura: Battle for Middle-Earth 2-höz, úgy a csomag itt is van, lokálból tölthető.

GDC 2006: Ninety Nine Nights vizuális öröm

Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy a megérkezett az idei GDC legjobb és leghangulatosab trailere! A lokálból húzható videó a Ninety Nine Nights-ból lett rögzítve.

Hatalmas képáradat!

Rengeteg kép érkezett galériánkba mindenféle platformra mindenféle kategóriában - az óriási összeállításért erre parancsoljatok!

Half-Life 2: Episode 1 - megjelenési dátum

A Game Informer Online értesülései szerint a Half-Life 2 első stand-alone-addonja május 31-én jelenik meg.

StarCraft Ghost: törölve

Szomorú hírt kell bejelentenem: a régóta halogatott, konzolos StarCraft: Ghost-ot törölte a Blizzard - a játék a legutóbbi tervek szerint februárban jelent volna meg.

GDC 2006: RoboBlitz információk és képek

A GDC 2006-on jobban megvizsgálhattuk a Naked Sky RoboBlitz című játékát, mely elsőként jelenik meg a hírhedt Unreal Engine 3 hajtotta játékok közül PC-re és Xbox 360-ra.

GDC 2006: HoopWorld képek és videó

Az idei GDC révén négy friss képpel és egy videóval bővült a köveketkező generációs platformjáték, a HoopWorld galériája.

GDC 2006: Új Spellforce 2 képek!

Egészen pontosan tizennégy vadi új screenshot érkezett a készülő a Spellforce 2-ről - a képek a tegnap véget ért GDC-ről származnak.

GDC 2006: Ageia PhysX prezentáció #3

Itt a harmadik, várhatóan már az utolsó Ageia PhysX erődemonstráló videó, mely ezúttal nem a Cellforce-ból, hanem a Bet on Soldier-ből származik.