Hírarchívum - 2006. augusztus

Üzletileg is sikeres a Dead Rising

Megjelenésétől számolva két héten belül több, mint fél millió eladott példányszámmal büszkélkedhetnek a Dead Rising fejlesztői, a japán Capcom munkatársai.

Bully - Mérsékelten durva az új Rockstar-játék

Az ausztrál OFLC jóváhagyta a Bully októberi boltokba kerülését, az iroda állítása szerint az akciójáték nem olyan durva, mint a korábbi Rockstar-játékok.

Kutyaszorítóban a Reservoir Dogs Xbox-verziója

Múlt pénteken megérkeztek az angliai boltokba az első Reservoir Dogs játékok, ám egy kisebb hiba folytán az Xbox-os verziókat vissza kellett szállítani a kiadóhoz.

November 3, 74999 FT

A Microsoft a mai napon bejelentette, hogy november 3-ától Magyarországon is kapható lesz az újgenerációs játék konzol és szórakoztató központ, az Xbox 360.

A Csillagkapu és az Unreal Engine 3.0 esete

A Cheyenne Mountain Entertainment Stargate-MMORPG-t fejleszt - számoltunk be a Stargate Worlds bejelentéséről. Most megtudtuk mi dübörög majd alatta.

Tölthető a Call of Juarez többjátékos demója

Pontosan egy hete Colt mester megígérte Nektek, hogy a Call of Juarez egyjátékos demonstrációja után ma a multiplayer mód kipróbálására is lehetőség nyílik.

Warhammer 40.000: Dark Crusade demóra várunk

Hamarosan révbe ér a Warhammer 40.000 világában játszódó Dawn of War második kiegészítésének fejlesztése - ennek korai gyümölcse a pénteken érkező demó.

A PlayStation 3 is gyenge a Crysis futtatásához!

A Games Convention alatt értesültünk róla, hogy az Xbox 360-tulajdonosok biztosan kimaradnak a Crysis nyújtotta élményekből - úgy tűnik, a PS3-rajongók is.

Az Electornic Arts felvásárolná a Crysis fejlesztőit?

Miután a világ legnagyobb kiadójaként az EA felvásárolta a Spellforce-ot is fejlesztő Phenomic-ot, újabb csapat megvételére szánja el magát? Szerencsénkre nem.

Unreal Tournament 2007 - Információk a demóról

Az Epic hivatalos fórumán az egyik munkatárs bejegyzése szerint még jóval a végleges Unreal Tournament 2007 megjelenése előtt kiadnak egy kipróbálható verziót.